Laddar
Spraycan

2K Sprayfärg Svart Blank 400 ml

2-komponents blanksvart sprayfärg.
Artnr: 2KSvartblank
309 kr
Köp 6 st eller fler för 262 kr/st
Antal:

Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Produktbeskrivning
2-komponent sprayburk fylld med blanksvart billack. En mycket hård och tålig produkt i sprayburk. 2K Sprayfärg blanksvart är en sprayburk med integrerad härdarampull. Du aktiverar själv härdaren i botten på sprayburken och har ca 24 timmar på dig att använda den innan härdningsprocessen har gått så långt att burken är förbrukad.
OBS! Denna produkt ska normalt ej överlackeras med klarlack.

Härdaren i sprayburken är anpassad för billacken, vilket innebär att man kommer väldigt nära de egenskaper billacken får vid traditionell färgblandning med härdare och målning med färgspruta.


Detta är den absolut hårdaste och tåligaste produkten i spray. Passar utmärkt för bättringsmålning av bilar och andra fordon. Men är också ett utmärkt val för mopeder och motorcyklar eftersom den har mycket bra beständighet mot bensin och andra kemiska påfrestningar. Använd gärna vår grundfärgsguide för att hitta den grundfärg som passar ditt underlag bäst.


Vi fyller själva sprayburkarna med 2k blanksvart billack och tillverkar den i en 2K sprayfärg. Vår billack är lösningsmedelsburen och av högsta kvalitet från Nexa Autocolor.
Här finns en video som visar hur man aktiverar härdaren i 2-komponentsburk

Egenskaper
Glans: Blank
Närmsta RAL-kulör: RAL 9005
Närmsta NCS kulör: S 9000-N
Storlek: 400 ml
Antal för hel kartong: 6 st
Färg: Svart
Specifikationer
Lagersaldo: -239

Se fler varor

Andra köpte även