Laddar

Mikrofiberdukar

Mikrofiberdukar är otroligt användbara och passar lika bra att använda när du polerar bilen som när du dammar och städar alla tänkbara ytor i hemmet. Effektiv, skonsam rengöring och polering utan kemikalier för alla slags ytor.
Mikrofiberduken kan användas antingen torr eller fuktad i vatten.
Mikrofiberduken lämnar inget ludd och lämpar sig därför perfekt till såväl speglar och fönster som till avtorkning innan målningsarbeten. Genom statisk elektricitet drar duken effektivt till sig damm och smutspartiklar. 
Här hittar du flera olika mikrofiberdukar i olika tjocklekar och kulörer!

Läs mer här

Förslag på användningsområden för mikrofiberduk:

Bil
Vid polering av bilen är mikrofiberdukar ett måste för att avlägsna rester av polermedel som blir vid polering.
Torkdukar av mikrofiber absorberar stora mängder med vatten vid torkning av bilen och minimerar risken för kalkfläckar på bilens lack.

Fönster
Med mikrofiberduk rengör och polerar du enkelt fönster och speglar. Lämnar varken ränder eller ludd.

Kök
Mikrofiberduk är en mjuk och följsam trasa,  den är lätt att vrida ur. Torkar torrt och rent på diskbänken, spishällen eller bordet.

Universal
Mikrofiberduken är en perfekt allrengöringsduk. Fungerar som dammtrasa och rengöringsduk. Binder smuts och vätska, lämnar inga ränder. För alla tänkbara ytor i hemmet!

Badrum
Rengör kakel, kranar, handfat och duschkabiner. Polerar ytan blank och ren. Ribbad struktur för tuffa fläckar.

Eftersom mikrofiberduken går att tvätta är den även återanvändningsbar. När duken är smutsig går det utmärkt att tvätta den i tvättmaskinen (ska ej tvättas varmt och alltid utan sköljmedel för att de ska behålla sin uppsugningsförmåga). Visar 1-11 av 11 artiklar

Produkter