Laddar

Koch-Chemie


Koch-Chemie är en tysk tillverkare av bilvårdsprodukter som har funnits sedan 1968. Företaget är känt världen över för sin höga kvalitet, effektivitet och hållbarhet.
Koch-Chemie har ett brett utbud av produkter för alla typer av fordonsvård, inklusive rengöring, polering, skydd och underhåll. Produkterna är utvecklade av experter med många års erfarenhet av bilvård. De högkvalitativa produkterna rikar sig så väl till yrkesverksamma inom bilvårdsindustrin som till entreprenad och privatpersoner!

Läs mer här
Koch-Chemie är ett välkänt varumärke inom fordonsvårdsbranschen som har etablerat sig som en ledande aktör med fokus på högkvalitativa produkter och innovativa lösningar. Varumärket grundades 1968 i Tyskland och har sedan dess blivit känt för att leverera professionella bilvårdsprodukter till både privatpersoner och yrkesverksamma inom fordonsbranschen.

En av Koch-Chemies framstående egenskaper är deras dedikation till forskning och utveckling. Företaget investerar betydande resurser i att utveckla nya och effektiva fordonsskötselsprodukter. Deras sortiment omfattar allt från tvättmedel och polermedel till vax och interiörvårdsprodukter. Koch-Chemie strävar efter att erbjuda helhetslösningar för att möta olika behov när det gäller att upprätthålla och förbättra fordonens skönhet och prestanda.

Koch-Chemie är också känt för sitt engagemang för hållbarhet och miljövänliga lösningar. Genom att använda avancerad teknologi och noggrant utvalda ingredienser strävar företaget efter att minimera sin påverkan på miljön samtidigt som de levererar högpresterande produkter. Detta har gjort dem till ett populärt val bland kunder som värdesätter både effektivitet och miljömedvetenhet.
Förutom att tillhandahålla produkter av hög kvalitet erbjuder Koch-Chemie också utbildning och support för sina kunder. De förser både entusiaster och yrkesverksamma inom fordonsbranschen med kunskap och färdigheter för att uppnå bästa möjliga resultat med sina produkter.

Sammanfattningsvis har Koch-Chemie etablerat sig som ett pålitligt och respekterat varumärke inom fordonsvårdssektorn. Deras dedikation till innovation, kvalitet och hållbarhet har bidragit till att skapa en stark närvaro på marknaden och ett förtroende från kunder över hela världen.

Följande oberoende institut har testat, certifierat och godkänt Koch-Chemies produkter enligt en lång rad kriterier:
- Daimler AG
- BMW AG
- VW, Audi AG
- Dekra AG
- Institutet för kommersiell vattenförvaltning
- Centrum för miljöskydd
Visar 1-56 av 56 artiklar

Produkter