Våtslippapper Mirka Ecowet

Våtslippapper

Mirka Våtslippapper i en mängd olika kornstorlekar. Våtslippapper är idealiskt för våtslipning av färg och lack före den sista toppstrykningen. Produkten passar också bra för att åtgärda lackdefekter. Produkten är lämplig för slipning av metall, komposit, lack, färg, primer och glasfiber. Våtslippappret gör att du slipper damm från slipningen för en bättre arbetsmiljö. Slippappret har en sluten ströning med aggressiva slipmineraler av aluminiumoxid och kiselkarbid vilket ger en snygg finish. Passar också bra för att ta bort oxidation och andra defekter från ytor som metall eller plast. Vattnet fungerar som ett smörjmedel, minskar friktion och värme

Vi lagerför våtslippapper ifrån kornstorlek P60 som är det grövsta till P3000 som är det absolut finaste slippappret. 
Fördelen med dessa slippapper:

  • Ger ett väldigt fint slipmönster vid våtslipning.
  • Lång hållbarhet och väldigt slitstark.
  • Många olika grovlekar ifrån 60 korn till 3000 korn.
  • Vid våtslipning så binds dammet och hamnar inte luften för en bättre arbetsmiljö.
Läs mer

Våtslippapper är ett oumbärligt verktyg för alla som arbetar med slipning och polering av ytor. Dessa papper är speciellt utformade för att användas tillsammans med vatten eller andra vätskor för att ge en jämn och fin yta på olika material.

Våtslippapper är tillverkade av högkvalitativt material som gör att de är både slitstarka och hållbara. De finns i olika kornstorlekar för att passa olika slipbehov och kan användas för att slipa och polera metall, trä, sten, glas och många andra material.

Med våtslippapper kan du enkelt ta bort ojämnheter, repor och fläckar på ytan du arbetar med. Detta gör dem idealiska för användning i olika branscher som till exempel bygg och renovering, metallbearbetning, träbearbetning,bilvård, lackering och mycket mer.

Våtslippapper är också enkla att använda och finns för både handslipning och kan anpassas till olika slipmaskiner för att ge den perfekta slipningen varje gång. De är också lätta att rengöra och kan återanvändas flera gånger.

Så om du behöver slipa eller polera ytor på ett professionellt sätt, så är våtslippapper det perfekta verktyget för dig. Med högkvalitativa material och olika kornstorlekar kan du få en jämn och fin yta på olika material, vilket gör att ditt arbete blir både enklare och mer effektivt.

1-2 2
Slippapper 230 x 280 mm
Slippapper som är lämpligt för både torrslipning samt våtslipning.
fr. 11 kr
Våtslippapper 230 x 280 mm Mirka
Våtslippapper Mirka EcoWet är idealiskt för våtslipning
fr. 13 kr
Logga in