Laddar

Våtslippapper Mirka Ecowet

Med våtslippapper kan du enkelt ta bort ojämnheter, repor och fläckar på ytan du arbetar med. Detta gör Mirkas våtslippapper idealiska för användning i olika branscher som till exempel bygg och renovering, metallbearbetning, träbearbetning, bilvård, lackering och mycket mer.Här hittar du Mirka Våtslippapper i en mängd olika kornstorlekar! 
Läs mer här

Våtslippapper är idealiskt för våtslipning av färg och lack innan den sista toppstrykningen. Våtslippapper passar också bra för att åtgärda lackdefekter. Produkten är lämplig för slipning av metall, komposit, lack, färg, primer och glasfiber. Våtslippapper är utformade för att användas med vatten, vilket hjälper till att kyla och smörja slipprocessen.Våtslippappret gör att du slipper damm från slipningen och ger en bättre arbetsmiljö. Slippappret har en sluten ströning med aggressiva slipmineraler av aluminiumoxid och kiselkarbid vilket ger en snygg finish.Du kan också använda våtslippapper för att ta bort oxidation och andra defekter från ytor som metall eller plast.

Fördelar med våtslippapper:
Mindre damm: Vattnet binder dammet som skapas vid slipning, vilket ger en renare arbetsmiljö och minskar risken för att inandas damm.

Förbättrad slipeffekt: Vattnet smörjer slipkornen och förhindrar att de täpps till av slipdamm. Detta resulterar i en jämnare och mer effektiv slipning.
Minskad risk för repor: Vattnet hjälper till att kyla ytan som slipas, vilket minskar risken för att den bränns eller får repor.
Många olika grovlekar: Från 60 korn till 3000 korn

Så om du behöver slipa eller polera ytor på ett professionellt sätt, så är våtslippapper det perfekta verktyget för dig. Med högkvalitativa material och olika kornstorlekar kan du få en jämn och fin yta på olika material, vilket gör att ditt arbete blir både enklare och mer effektivt!Vi lagerför Mirka våtslippapper från kornstorlek P60 som är det grövsta till P3000 som är det absolut finaste slippappret.
Visar 1-4 av 4 artiklar

Produkter