Laddar

Rupes

Vi på Spraycan är stolta återförsäljare av Rupes!
Rupes fordonsvård är en unik och högkvalitativ produktlinje som erbjuder allt du behöver för att ta hand om ditt fordon på ett professionellt sätt.
Med fokus på innovation och teknik har Rupes skapat produkter som är både effektiva och enkla att använda.
Vårt sortiment innehåller allt från bilvårdsprodukter för grundlig rengöring av alla tänkbara ytor, till poleringsmedel och polermaskiner.
Rupes fordonsvård är utvecklat för att ge dig högsta kvalitet och effektivitet med produkter som ger ditt fordon skinande ren yta och långvarigt skydd.
Vi strävar efter att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter som ger bästa resultat.
Rupes produkter är det självklara valet för alla som vill ha en professionell lösning för att hålla sitt fordon i toppskick!

Läs mer här

Rupes är ett famileägt företag som grundades i Milano, Italien 1947.

Rupes har sedan starten utvecklats genom utmaningar, ideér och forskning och nått stora internationella framgångar med kunder runt om i världen.
Rupes är kända för sina banbrytande verktyg inom områden som slipning, polering, rengöring och ytbearbetning. Med en lång erfarenhet av att tillverka högkvalitativa produkter har Rupes utvecklat en omfattande produktlinje som tillfredsställer behoven hos alla yrkesverksamma och entusiaster.
Rupes har också fokus på att designa och tillverka produkter som överensstämmer med hälso- och säkerhetsföreskrifter vilket erbjuder förbättrad arbetskomfort och säkerhet.

Rupes är det självklara valet för dig som söker resultat i toppklass!
Visar 1-29 av 29 artiklar

Produkter