Laddar


Här hittar du en kortfattad guide om de grundfärger i spray som finns på Spraycan.se


Primer 500ml

”Schysst allroundgrundfärg som finns i flera kulörer. Passar till det mesta!"

Snabbtorkande grundfärg för behandlade och obehandlade ytor av trä, metall, aluminium, glas och sten. Utmärkt täckförmåga och rostskyddande egenskaper. Lätt att slipa och kan överlackeras med alla lack-system.
Se produkten


Plastprimer
”Måla aldrig på obehandlad plast utan att spraya plastprimer först. Plastprimern limmar sig fast på de glatta plastytorna."

Snabbtorkande genomskinlig plastprimer för obehandlade plastytor och fläckgrundning på tex stötfångare av plast. Har utmärkt vidhäftning och kan överlackeras med alla lacksystem.
Se produkten


Sprayspackel
"Vanligtvis förknippar man spackel med en tjock massa som fyller ojämnheter. Sprayspackel är snarare en fin filler som fyller mycket små ojämnheter eller porer i underlaget. Lite slarvigt kan man säga att sprayspackel är en tjock grundfärg som skall finslipas."

Snabbtorkande sprayspackel med utmärkt fyll- och täckförmåga. För att fylla små ojämnheter på obehandlade och behandlade ytor, av trä, metall och aluminium.
Se produkten


1K Epoxiprimer
"En riktigt bra 1k grund för plåtrena ytor och blanka metaller. 
Epoxyn är bra på att stänga fukt ute från metallen den ska skydda. Därför rekomenderas ofta epoxygrund som första grundfärgslager på metall när man bygger upp färgskikten på t.ex. ett fordon."

Grå 1-komponent epoxyprimer med utmärkt vidhäftning och rostskydd på blanka metaller som stålplåt, förzinkat stål, aluminium. Snabbtorkande med bra utflytningsförmåga, kan appliceras vått i vått.
Se produkten


2K Epoxiprimer filler
"Idealisk som grundfärg på plåtrena ytor vid lackreparationer. Närmare epoxygrund för traditionell sprutmålning kommer man inte!”
Epoxyn är bra på att stänga fukt ute från metallen den ska skydda. Därför rekomenderas ofta epoxygrund som första grundfärgslager på metall när man bygger upp färgskikten på t.ex. ett fordon."

Grå 2-komponent epoxyprimer filler med utmärkt vidhäftning och rostskydd på blanka metaller som stålplåt, förzinkat stål, aluminium och glasfiberplast. Snabbtorkande med mycket bra fyllförmåga.Produkten är 2-komponent med integrerad härdarampull. Du aktiverar själv härdaren i botten på sprayburken och har ca24 timmar på dig att använda den innan härdningsprocessen har gått så långt att burken är förbrukad.
Se produkten

2K Primer filler
”Vår bästa universalgrund för metall”

Grå 2-komponent universalprimer med utmärkt vidhäftning, rostskydd och fyllegenskaper för metallytor som stål, galvad plåt och aluminium.Produkten är 2-komponent med integrerad härdarampull. Du aktiverar själv härdaren i botten på sprayburken och har ca24 timmar på dig att använda den innan härdningsprocessen har gått så långt att burken är förbrukad. 1K primer för aluminium”Svårslagen grund för aluminium på spray”1k primer för aluminium har på grund av sin specifika additiver utmärkt vidhäftning på aluminium, men passar också bra till andra blanka metaller. Goda rostskyddsegenskaper. Speciellt utformad för fläckbättring på aluminiumkarosser.
Se produkten