Laddar

Tvätt & Rengöring

Rengöring och tvätt är A och O inom fordonsvård och också helt grundläggande för lyckade kommande behandlingar för ditt fordon så som polering och vaxning.Här hittar du Bilschampon och rengöring från kända varumärken så som Koch-Chemie, Autosol och Rupes. Vi har ett brett sortiment av bilschampon och andra rengöringsmedel för ditt fordon och alla dess tänkbara ytor!
Läs mer här

Här hittar du allt från effektiva insektsborttagare och flygrostborttagare till olika typer av bilschampo med olika fantastiska egenskaper!Du kanske behöver förbereda innan vaxning och polering eller helt enkelt bara få bilen ren efter en tur på lerig landsväg?Här finner du allt för en skinande ren bil och en lyckad grund för din fortsatta fordonsvård!


Varför tvätta bilen?
Självklart för många att bilen ska vara ren och fin, men det är ju inte bara för utseendets skull som vi tvättar bilen. Att tvätta bilen regelbundet är mycket viktigt då skyddar bilens lack mot skadliga yttre påfrestninar som luftföroreningar, Uv-strålar och annan väderpåverkan. På våra vägbanor finns mycket smuts, damm, salter, föroreningar och i luften virvlar bromsdamm och metallpartiklar (flygrost). Allt detta riskerar att skada bilens lack så att den tappar glans, färg och kan orsaka rost.Att regelbundet tvätta bilen gör att vi får bort alla skadliga ämnen från lacken och ger dessutom ett skydd mot ytterligare påfrestningar. Bilschampo finns i många olika varianter och är en av grunderna i rengöring av bilen. Löddret gör att det smörjer mellan lack och svamp så att du inte riskerar att repa lacken. Bilschampot tar effektivt bort smuts och skyddar lacken. En ordentlig tvätt med sparsamt med bilschampo ger dig även en bra grund för fortsatt fordonsvård. Här nedan hittar du flertalet produkter med olika egenskaper. Vi har rengöringsmedel som är anpassat för alla bilens delar och utrymmen som motorutrymmen, textil eller läder.Vi har också många bilschampon med olika egenskaper för att du ska hitta just det du är ute efter, är det en djupare rengöring? Mer glans? Skyddande yta? Förberedande inför polering och vaxning med lertvätt? Ja alla olika typer av rengöringsprodukter hittar du här!
Visar 1-58 av 58 artiklar

Produkter