Laddar

Rondeller

Här har vi samlat ett stort utbud av sliprondeller för alla tänkbara ändamål!
Här hittar du sliprondeller för både torr- och våtslipning, med maskin eller för hand.
Du finner sliprondeller i en mängd olika storlekar och slipgrader för slipning av såväl små som stora ytor!
Läs mer här

Sliprondeller är ett mångsidigt verktyg som kan användas för att polera och slipa olika material. De finns olika storlekar och slipgrader, vilket gör dem
till ett bra val för en mängd olika projekt. 
Storleken på sliprondellen väljs vanligtvis baserat på storleken på arbetsstycket. Slipgraden på sliprondellen väljs vanligtvis baserat på hur mycket material som behöver tas bort.


Våra sliprondeller


Abralon: Ett unikt, mångsidigt och patenterat slipmaterial utvecklat för flexibel och följsam slipning av både plana och profilerade ytor.

Abralon lämpar sig perfekt för bil- och marinindustrin. Abralon sliprondeller passar för både torr- och våtslipning, och kan användas både med maskin eller för hand. Abralon fungerar även bra för finishing och förpolering av gelcoat, lacker m m. Finns i flera olika grovlekar och storlekar.

Iridium: Ett premium universalslippapper på pappersbas, för snabbhet och effektivitet i slipningen. Iridium ger fantastiska resultat på både mjuka och hårda ytor, vilket gör den till det perfekta alternativet inom alla branscher. Grovleksskala 40-600.

Microstar:  En filmrondell för nedmattning och förbättring av lackdefekter på topp- och klarlack. Microstar ger ett fint repmönster som är lätt att polera. För torrslipning. Grovleksskala P800 - P2500.

Mirka Autonet: Unikt slipnät med god slitstyrka och lång hållbarhet. Grovlek P80, P120-P320,P400-P800.

Mirka Galaxy: En multifunktionell produkt, lämplig för slipning av både mjuka och hårda material och olika underlag. Mirka Galaxy passar bra inom fordonssektorn, fordonstillverkning, kollisionsreparation och marinproduktion såväl som i träsektorn. Grovlek 40-2000.

Mirlon: Ett flexibelt, tredimensionellt fiberslipmaterial som ger en enastående ytfinish. Skapar en utmärkt grund för påföljande lackskikt.

Slippapper Sapphire: Slippapper med multihålsformat och lång livslängd

Slippapper Rubin: Högkvalitativa sliprondeller med multihålsformat för våt och torr maskinslipning.


Här hittar du även handslipstöd för kardborrerondeller, för manuell slipning eller polering.
Filtrera nedan:
Visar 1-14 av 14 artiklar

Produkter