Laddar

Chemical Guys

Chemical Guys bilvårdsprodukter

Chemical Guys är ett välkänt varumärke som specialiserar sig på fordonsvård. Chemical Guys har högkvalitativa produkter för rengöring, polering och underhåll av alla typer av fordon.
Chemical Guys produkter håller högsta kvalitet och är dessutom skonsamma för miljön och tillverkade med hållbarhet i åtanke.
Här hittar ni ett stort urval av Chemical Guys produkter så som tvättmedel, vax, polermedel, rengöringsmedel och andra tänkbara tillbehör som mikrofiberdukar, tvätthandskar och borstar.


Läs mer om Chemical Guys

Chemical Guys är ett amerikanskt företag som grundades år 1968 i Los Angeles, Kalifornien. Företaget startade som en lokal butik som sålde biltvättprodukter och andra tillbehör för bilvård. Under åren utvecklades företaget till en av de ledande tillverkarna och distributörerna av bilvårdsprodukter i världen. Chemical Guys är kända för att tillverka högkvalitativa och professionella produkter för bilvård, som inkluderar tvättmedel, polermedel, vaxer, förseglingar och annan utrustning för bilvård. Deras produkter används av både professionella bilvårdsföretag och bilentusiaster över hela världen. Företaget har vuxit mycket under åren och har idag flera olika produktlinjer, inklusive bilvård, båtvård och motorcykelvård. De har också expanderat sin verksamhet internationellt och har försäljningskontor i flera länder runt om i världen. Chemical Guys är känt för sin starka närvaro på sociala medier och de har en stor och lojal följarskara. De är också mycket engagerade i att ge tillbaka till samhället och stöder regelbundet välgörenhetsorganisationer som arbetar med att skydda miljön och främja hållbarhet.

Visar 1-43 av 43 artiklar

Produkter