Laddar

Maskeringstejp

Här hittar du ett brett utbud av maskeringstejp eller målartejp som det också kallas.
Vi har maskeringstejp för alla tänkbara målnings- och lackeringsprojekt.
Maskeringstejpen finns i olika färger och storlekar.
Maskeringstejperna som du hittar nedan har alla mycket god vidhäftning utan att de lämnar limrester.
Vi har maskeringstejp som lämpar sig såväl utomhus som inomhus samt även tapettejp för mer ömtåliga ytor som tapet, glas, keramik m m.
Läs mer här

Fine line tape: Finlinjetejp är lämplig för applicering på en mängd olika ytor. Finlinjetejp skapar skarpa kanter och lämnar inga rester efter borttagning. Finlinjetejpen används på alla typer av ytor för att skydda ytor från sprut och luftburna dammpartiklar, den finns som 3 mm, 6 mm och 12 mm.

Maskeringstejp 2090 Scotch Blue
: En blå maskeringstejp som passar till de flesta användningsområden, mycket populär vid målning och lackering. UV-beständig och lämnar inga limrester. Klarar extremt solljus i upp till 14 dagar utan att lämna limrester, upp till 4 veckor i normala förhållanden.

Maskeringstejp Scotch 3030: En grönfärgad maskeringstejp som ger en skarp, ren linje som inte bygger så mycket. Tejpen är vattentålig och lämnar inga häftämnesrester. Den fungerar i temperaturer upp till 100 °C. Proffstejp för måleri, lackering, bilindustri, båtbyggeri, bygg och allmän industri.

Maskeringstejp Profi 3430: En mycket tålig allroundtejp som används inom måleri, bileftermarknad, båtbyggeri och som universaltejp inom industri och bygg. Maskeringstejpen kan användas i miljöer upp till 110 °C och i förhållanden som kräver hög vattentålighet. Den är lämplig att användas med både moderna tvåkomponents- och vattenbaserade färgprodukter. Finns som 24mm, 36 mm, 48 mm.

Maskeringstejp Scotch 244: För både inom- och utomhusbruk, Maskeringstejpen ger skarpa färgkanter och fäster på alla släta ytor. Den är UV-beständig och vattentät. Finns som 24 mm och 36 mm. Passar som målartejp både inom- och utomhus. Passar för maskering av foder, lister, fönster och mycket mer. Maskeringstejpen fäster på många olika ytor som till exempel trä, gipsskivor, plast m m.

Tapettejp: Tapettejp lämpar sig för mer ömtåliga ytor så som tapet keramik, speglar m m. Vattenlinjetejp: Vattenlinjetejp används för att måla vattenlinjer på båtar.

No Edge Blending Tape: En skumtejp för enklare utjämning av klarlack eller 2K topplacker.

Carfit gul maskeringstejp: Mångsidig tejp som används till lackering samt som målartejp vid inomhusmålning. Lämplig för vattenbaserade och lösningsmedelsbaserade färger.

Foam tape: Foam tape kan användas för att maskera dörröppningar för att förhindra att färgen tränger in under fordonsreparationsprocessen.


Här nedan hittar du även monteringstejpen Extreme Interiör som är en stark monteringstejp som håller föremål upp till 12kg.
Visar 1-18 av 18 artiklar

Produkter