Laddar

Billack i spray
Vi på Spraycan brinner för sprayfärg och har mångårig erfarenhet av att ta fram kulörer och att blanda billack. Vi blandar billackerna utifrån din bils unika färgkod så att du ska få en optimal färgmatchning för bättringsjobbet!

Läs mer här

Här nedan följer en kort beskrivning av våra olika produkter inom billack i spray.

Billack i spray, vattenbas.
Billack vattenbas är en vattenbaserad billack i sprayburk som ska överlackeras med klarlack. Produkten utgör kulören när man bygger upp färgskikten på tex en bil och skapar i sig själv ingen skyddande yta. Ytan blir matt och skapar ett bra underlag för klarlacken att fästa i. Denna produkt måste alltså överlackeras med en klarlack för skydd och glans. Baslacken kan beställas i solida och metallic-kulörer efter bilens unika färgkod. Det går också bra att göra RAL-kulörer i vattenbas.

Billack i Spray, Baslack
Baslack är en lösningsmedelsbaserad billack som ska överlackeras med klarlack. Produkten utgör kulören när man bygger upp färgskikten på tex en bil och skapar i sig själv ingen skyddande yta. Ytan blir matt och skapar ett bra underlag för klarlacken att fästa i. Om du är osäker på vilken sprayprodukt du ska välja för att bättringsmåla din bil, är denna baslack tillsammans med grundfärg och Högblank 2k klarlack en produktkombination som fungerar till alla billacker från 2000-talet och framåt.

2 k billack i sprayburk
Detta är den absolut hårdaste och tåligaste produkten för solida kulörer i spray. Passar utmärkt för bättringsmålning av bilar och andra fordon. Den är också ett utmärkt val för mopeder och motorcyklar eftersom den har mycket bra beständighet mot bensin och andra kemiska påfrestningar.

Billack Spray 1K
Billack spray 1k är en sprayburk fylld med billack efter ditt fordons unika färgkod. Bilfärgen kommer i en lättanvänd sprayburk som kan användas om och om igen för att måla fordon eller andra ytor av metall, plast och trä. Billack 1k är perfekt för enklare bättringsmålning, men är inte optimal om ytan du ska måla utsätts för starka kemiska påfrestningar som tex bensin och avfettning.

Billack i spray 3-skiktslack
En 3-skiktslack byggs upp i tre lager - basfärg, mellanlack och klarlack. Tillsammans bildar dessa tre lager ett djup i kulören som inte går att återskapa med ett enstaka lager. Treskiktslacker blir allt vanligare på moderna bilar och motorcyklar.

Spraycan rekommenderar!
Vi kan varmt rekommendera något av våra färdiga lackpaket. Med de smarta lackpaketen får du med det du behöver för ett lyckat bättringsarbete.

Spraycan Lackpaket 1K
Lackpaket 1-komponent är ett lackpaket för enklare bättringsmålning på fordon. Med enklare menar vi att produkterna är lätta att använda och kommer att ge ett blankt snyggt resultat. Däremot är kemikaliebeständigheten begränsad, mot t.ex. avfettning och bensin. Om du önskar en ännu tåligare yta som mer liknar fabrikslack rekommenderar vi vårt Lackpaket 2K.

Spraycan Lackpaket 2 K
Lilla Lackpaketet
Ett färdigt lackpaket för solida och metallic-kulörer, med produkter som passar varandra och ger en riktig hård och tålig lack. Tål alla de kemiska påfrestningarna bilar normalt utsätts för. Avfettning, bensin, polering, maskintvätt. Lilla lackpaketet är utmärkt för mindre bättringsjobb såsom backspeglar, tanklock etc.
Stora lackpaketet
Ett färdigt lackpaket för solida och metallic-kulörer, med produkter som passar varandra och ger en riktig hård och tålig lack. Tål alla de kemiska påfrestningarna bilar normalt utsätts för. Avfettning, bensin, polering, maskintvätt. Stora lackpaketet passar för lite större bättringsarbeten så som dörr, stötfångare etc.
Känner du dig osäker på något? Kika gärna i någon av våra guider som du hittar här.
Behöver du hjälp att hitta färgkoden på din bil kan läsa mer om det här.
Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar som du inte finner svar på här på våran sida!
Visar 1-8 av 8 artiklar

Produkter