Billack i Spray Baslack 375 ml i gruppen Bättringsfärg till bil / Billack i spray / Billack i spray hos Spraycan Sweden AB (05050-52)
Billack i Spray Baslack 375 ml
Spraycan

Billack i Spray Baslack 375 ml

Billack i spray baslack för överlackering med klarlack
Artnr: 05050-52
279 kr
Köp 3 st eller fler för 251 kr/st
Köp 6 st eller fler för 223 kr/st

Lagerstatus:

Kampanj:
Antal: 
Lägg i kundvagnen

Fyll i dina kulöruppgifter nedan

Registreringsnummer:
Kulör / färg på bilen: silver, svart, blå, röd etc:
Bilmärke:
Bilmodell::
Färgkod / Kulörnamn:
?
Årsmodell:
Leveranstid:  1-4 arbetsdagar
  • Information
  • Baslack är billack som ska överlackeras med klarlack. Produkten utgör kulören när man bygger upp färgskikten på tex en bil och skapar i sig själv ingen skyddande yta. Ytan blir matt och skapar ett bra underlag för klarlacken att fästa i. Denna produkt måste alltså överlackeras med en klarlack för skydd och glans. Baslacken ska torka i minst 60 minuter i 20°C eller tills färgytan fått en jämn matt finish innan klarlacken kan appliceras på den. Baslacken ska helst inte stå obehandlad längre än ca 1 dygn innan klarlacken appliceras. Vidhäftningen kan försämras om man väntar längre. Baslacken kan beställas i solida och metallic-kulörer efter bilens unika färgkod. Det går också bra att göra Ral-kulörer i baslack. Behöver du hjälp att hitta färgkoden på din bil kan läsa mer om det här.

    Om du är osäker på vilken sprayprodukt du ska välja för att bättringsmåla din bil, är denna baslack tillsammans med grundfärg och Högblank 2k klarlack en produktkombination som fungerar till alla billacker från 2000-talet och framåt. Dessa produkter finns också samlade i en artikel som vi kallar Lilla och Stora lackpaketet 2-K.

    Kombinationen med grundfärg, baslack och 2k klarlack i stora och lilla lackpaketet 2-K kan också användas på andra objekt där man önskar billackens hårdhet och motståndskraft mot kemiska påfrestningar. Tex motorcyklar, mopeder, cyklar och andra föremål av metall. Det går också bra att använda denna kombination för att måla hårdplast, men då måste först ett tunt lager med Plastprimer appliceras direkt på plasten innan man målar med övriga produkter.

  • Specifikation
  • Storlek: 400 ml
  • Leverans
  • Lagersaldo: 0

Tillbehör

2K Klarlack Högblank 200 ml
2-komponents högblank klarlack.
269 kr
Köp!
Info

Se fler varor

Andra köpte även

Billack i Spray 1K 375 ml
Bättringsfärg för solida och metallic-kulörer.
279 kr
1K Klarlack Högblank 500 ml
Snabbtorkande 1k klarlack blank för ytor av trä, metall, aluminium, glas, sten och plast.
99 kr
Köp!
Info
2K Klarlack Högblank 500 ml
2-komponents högblank klarlack.
389 kr
Köp!
Info
Primer Grå 500 ml
Grå snabbtorkande universalgrundfärg.
99 kr
Köp!
Info
Logga in