Laddar
Spraycan

Billack i Spray Baslack 375 ml

Billack i spray baslack för överlackering med klarlack
Artnr: 05050-52
289 kr
Köp 3 st eller fler för 260 kr/st
Köp 6 st eller fler för 231 kr/st

Kampanjvara

Kampanj:
 
Lägg i kundvagnen

Fyll i dina kulöruppgifter nedan

Obs! Ångerrätt gäller ej blandade kulörer
Registreringsnummer:
Kulör / färg på bilen: silver, svart, blå, röd etc:
Bilmärke:
Bilmodell::
Färgkod / Kulörnamn:
?
Årsmodell:
Leverans:  1-4 arbetsdagar
Produktbeskrivning

Billack på sprayburk baslack - Både metallic- och solida kulörer!
Om du är osäker på vilken sprayprodukt du ska välja för att bättringsmåla din bil, eller andra fordon, så är billak baslack på sprayburk det utmärkta valet. Baslacken tillsammans med grundfärg och högblank 2 k klarlack är en produktkombination som fungerar utmärkt till alla billacker från 2000-talet och framåt.
Kombinationen med grundfärg, baslack och 2k klarlack kan också användas på andra objekt där man önskar billackens hårdhet och motståndskraft mot kemiska påfrestningar.
Denna kombination kan även användas på hårdplast men då behöver du först lägga ett tunt lager med plastprimer innan du målar med övriga produkter.
Baslacken kan beställas i solida och metallic-kulörer efter bilens unika färgkod. Det går också bra att göra Ral-kulörer i baslack. Behöver du hjälp att hitta färgkoden på din bil kan läsa mer om det här.

Vad är billack i spray, baslack?
Billack på sprayburk, baslack är en lack som utgör kulören när man bygger upp färgskikten på tex en bil och skapar i sig själv ingen skyddande yta. Ytan blir matt och skapar ett bra underlag för klarlacken att fästa i. Denna produkt måste alltså överlackeras med en klarlack för skydd och glans. Baslacken ska torka i minst 60 minuter i 20°C eller tills färgytan fått en jämn matt finish innan klarlacken kan appliceras på den. Baslacken ska helst inte stå obehandlad längre än ca 1 dygn innan klarlacken appliceras. Vidhäftningen kan försämras om man väntar längre. 

Fördelar med billack på sprayburk baslack.
- Blandas efter ditt fodons unika färgkod för optimal färgmatchning
- Fungerar till alla billacker från 2000-talet och framåt
- Enkel att använda
- Bildar, tillsammans med grundfärg och 2k högblank klarlack en mycket hård och tålig billack
- Kan även blandas som RAL-kulör

Användningsområde
Bättringsmålning av bilar, mopeder, motorcyklar, andra metallföremål m m.

Är den här produkten rätt för mitt projekt?
Har du redan grundfärg och 2k högblank klarlack är den här billacken på sprayburk ett bra val, annars rekommenderar vi dig att beställa något av våra populära 2k lackpaket, där har vi plockat ihop de produkter du behöver till ett förmånligt pris.
Lilla Lackpaketet hittar du här. Lilla lackpaketet är ett utmärkt val för mindre bättringsarbeten så som tanklock, backspeglar m m.
Stora Lackpaketet hittar du här. Stora lackpaketet lämpar sig för lite större bättringsarbeten så som till exempel dörr, kofångare etc. 


Egenskaper
Storlek: 400 ml
Specifikationer
Lagersaldo: 0

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även