Laddar
Koch-Chemie

Koch-Chemie Headlight Polish Set 3 kg

Komplett kit för att polera strålkastare
Artnr: 473887
1829 kr

Kampanjvara

Kampanj:
 
Lägg i varukorg 2-5 dagar
Produktbeskrivning
Koch-Chemie Headlight Polish Set - Komplett kit för att polera strålkastare!
Återställ matta och gulnade strålkastare och få de att se ut som nya igen. Koch-Chemie Headlight polish set består av perfekt samordnade polermedel och pads som skapar en optimal yta i bara två steg.
Det snygga svarta plastfodralet innehåller allt du behöver för lyckad polering av strålkastare.
Totalt 50 strålkastare kan bearbetas med Headlight Polish Set!

Vad ingår i Koch-Chemie Headlight Polish Set?
Koch-Chemie Headlight Polish Set är ett komplett kit för att återställa matta, gulaktiga och repiga strålkastare. Setet innehåller allt du behöver för att få dina strålkastare att se ut som nya igen, inklusive:

- Headlight Polish 1, 250 ml. Innovativt heavy-cut polermedel för snabb återställning av kraftigt väderpåverkade PMMA-strålkastare, borttagning av repor och     effektiv borttagning av slipmärken från kornstorlek P1000
- Headlight Polish 2, 250 ml. En finishpolish som ger en djup glans och skyddar strålkastarna mot framtida skador.
- Heavy Cut Pad, 76 mm. En grov poleringssvamp för att ta bort djupa repor och för att förbereda strålkastarna för Headlight Polish 2.
- Lambskin Pad, 80 mm. En fin poleringssvamp för att ge en djup glans och skydd.
- Thermo Pad, 76 mm. En specialdesignad svamp med termokroma egenskaper som hjälper dig att kontrollera poleringstemperaturen.
- Abralon sandpapper, 1.000 korn. Sandpapper för att slipa strålkastare som är kraftigt gulnade eller repiga.
- Abralon sandpapper, 2.000 korn. Sandpapper för att finslipa strålkastare efter grovslipning.
- Abralon sandpapper, 4.000 korn. Finkornigt sandpapper för att polera strålkastare till en perfekt finish.
- Handblock med kardborre för sandpapper. För manuell slipning av strålkastare.

Användningsområden:
Använd Koch-Chemie Headlight Polish Set för polering av PMMA-strålkastare på bilar, kommersiella fordon, motorcyklar, båtar etc.

Hur du använder Headlight Polish Set:
1. Rengör strålkastaren innan du börjar och maskera sedan kanterna på motorhuven, stänkskärmarna, kylargrillen och stötfångaren.
2. Beroende på väderlek, behandla strålkastarytan med slippapper med hjälp av ett handblock eller en excentrisk polermaskin. När det gäller kraftigt gulnade strålkastare ska slippapper med 1 000 korn (grovkorn) användas först. Upprepa sedan detta steg med slippapper med 2 000 (medelkorn) och 4 000 (lågkorn) tills en jämnt slipad yta erhålls. Om strålkastarna endast är något matta kan slipningen hoppas över.
3. Ta bort slipspåren med Headlight Polish 1 och Heavy Cut Pad eller lammullspad. Vi rekommenderar att du använder en roterande polermaskin och applicerar polermedlet med medelhög hastighet och medelhögt tryck i en tvärgående rörelse.
4. Polera ytan till högglans med Headlight Polish 2 och Thermo Pad. Vi rekommenderar att du använder en roterande polermaskin och applicerar det högglansiga polishmedlet med medelhastighet och medeltryck i tvärgående rörelser.

Innan du använder produkten ska du observera de rättsliga kraven för behandling av strålkastare i ditt land.

Egenskaper
Specifikationer
Lagersaldo: 0

Se fler varor

Andra köpte även