Laddar
Koch-Chemie

Koch-Chemie Protector Wax 10-liter

Skyddsvax som ger högglans, avrinning och skydd i ett
Artnr: 476609
2549 kr

Kampanjvara

Kampanj:
 
Beställningsvara 2-5 dagar
Produktbeskrivning
Koch-Chemie PW Protector Wax, 10 - Högteknologiskt skyddsvax!
Koch-Chemie PW är ett innovativt högteknologiskt skyddsvax som sätter helt nya standarder i fråga om skydd, hållbarhet, extremt djup glans, långsiktig avrinning, lätthet att rengöra och fordonstorkning utan mikropärlor.
Den innehåller polyfunktionella reaktiva komponenter som bildar ett nätverk som ger en mycket stark och hållbat skydd. Den innehåller även högkvalitativa vårdande ämnen som ger bilen en djup och hållbar glans. Koch-Chemie Protector Wax ger en långvarig vattenavvisande effekt som gör det lättare att tvätta bilen samt ger förbättrad synlighet under regn (pärlande).
Genom regelbunden användning förbättras glans och skyddsskikt, det täcker fina repor och alla gummi-och plastdelar samt textila takmaterial skyddas mot blekning och försprödning.
Protector Wax kan användas som varmt, kallt och skumvax (mekaniskt och manuellt). Uppnår optimala torkresultat även med vatten med hög kalkhalt eller i lokaler med dåliga ventilationsförhållanden.
Protector Wax är optimalt lämpad både för standard och biologiskt vattenreningsverk.
Innehåller inga mineraloljekolväten. VDA överensstämmer med klass A.

Fördelar med Koch-Chemie Protector Wax
- Enastående skydd
- Hållbarhet
- Djup glans
- Långvarig vattenavvisande effekt
- Enkel att använda

Användningsområden:
Tvättanläggningar, självtvätt, handtvätt, skumlans, etc.

Rekommendationer för användning:
Rekommenderad dosering per bil: varmt/kallt vax: 13-19 ml. skum vax: 13-19 ml. Premium Wax: 16-23 ml. VDA överensstämmer med klass A.
Manuell användning: Häll ca 30 ml Protector Wax i 1L vatten och tillämpa den på den rena, fortfarande våta fordon med en skumspray eller pumpdispenser och låt det suga in. Skölj produkten noggrant med en högtryckstvätt för att undvika fläckar. Om applicering med hjälp av en skumpistol, justera spädningen i enlighet med lanstillverkarens hänvisningar. Handtorka eventuellt restvatten. Blanda endast produkten för en applikation och spara inte överblivet medel.
Egenskaper
Specifikationer
Lagersaldo: 0

Se fler varor

Andra köpte även