Laddar

Elementfärg spray

Dags att reparera, förnya och fräscha upp element?
Här hittar du slitstark och tålig elementfärg (även kallad radiatorfärg) på sprayburk.
Att ge dina element en ny livfull yta har aldrig varit enklare. Vår elementfärg kommer såklart i praktisk sprayburk som underlättar applicering, gör det enkelt att sätta färg på de mest svåråtkomliga ställen och ger en jämn och fin yta.
Du behöver inte vara ett proffs för att uppnå en professionellt resultat med dessa produkter!
Elementfärgen ger inte bara elementen nytt fräscht utseende utan funger också som ett skyddslager för dina element. Färgen hjälper till att förhindra korrosion och slitage, vilket förlänger livslängden på dina värmeelement.
Här kan du välja mellan elementfärg i kulörerna antikvit, vit, matt vit och ljusgrå.


Läs mer här

Elementfärg är en typ av färg som är speciellt utformad för att användas på radiatorer och andra värmeelement. Element utsätts för högre temperaturer när de är i drift, och därför krävs det en speciell typ av färg som tål denna värme utan att flagna, skadas eller påverka effektiviteten hos elementen.

Egenskaper

Värmetålighet: Elementfärg är utformad för att tåla de höga temperaturer som element genererar när de är i drift. Detta förhindrar att färgen flagnar eller skadas av värmen.

Hållbarhet: Då element kan vara utsatta för kondens, temperaturvariationer och fuktighet, är radiatorfärg utformad för att vara hållbar och motstå korrosion samt andra påfrestningar.

Jämn Ytbehandling: Våra elementfärger kommer i praktisk sprayburk, vilket resulterar i en professionell och slät finish.

Att använda rätt typ av färg på elementen hjälper inte bara till att förnya utseendet på dem, utan det kan också skydda dem från slitage över tid!
Visar 1-4 av 4 artiklar

Produkter