Laddar
Koch-Chemie

Koch-Chemie Micro Cut & Finish P3.01 1-liter

Fint polermedel som enkelt avlägsnar hologram och mikrorepor.
Artnr: 467151
749 kr

Kampanjvara

Kampanj:
 
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Produktbeskrivning

Koch-Chemie Micro Cut & Finish P3.01 - Effektiv och lättanvänd polermassa!
Koch-Chemie Micro Cut & Finish P3.01 är en effektiv och lättanvänd polermassa som kan användas för borttagning av ränder, hologram, små repor och slipmärken i kornstorlek 3000 från alla lacksystem. Samtidigt som små repor och hologram effektivt tas bort så skapas en långvarig försegling med hög grad av jämnhet och glans.
Tack vare högspecialiserade, extremt jämna slipkroppar skapas en briljant permanent högglansfinish under extrema ljusförhållanden även på mörka och liknande känsliga nyanser.
Koch-Chemie Micro Cut & Finish P3.01 är en utmärkt polermassa som ger ett fantastiskt resultat. Den är effektiv, lättanvänd och ger lacken ett skyddande lager. Om du letar efter en polermassa som kan ta bort hologram och små repor från din bils lack, är Koch-Chemie Micro Cut & Finish P3.01 ett utmärkt val.
Innehåller carnaubavax och icke-fugerande silikoner.

Fördelar med Koch-Chemie Micro Cut & Finish:
- Tar bort hologram och fina repor effektivt
- Lätt att använda
- Hög grad av jämnhet och glans, även på mörka nyanser
- Innehåller carnaubavax

Användningsområde
För polering av fina repor och hologram på alla lacksystem. Bilar, nyttofordon, motorcyklar m.m.

Rekommendationer för användning:
För optimalt resultat rekommenderar vi att du använder Micro Cut Pad och en orbitalpolermaskin med forcerad rotation (t.ex. Makita PO5000C, i högsta hastighet). Alternativt kan en roterande polermaskin användas i kombination med vår Micro Cut Pad.

Före användning bör du fukta torra eller nya pads helt och hållet med polermedel. Med maskinen avstängd, applicera polermedlet jämnt över den yta som ska behandlas och polera sedan korsvis med medelhögt tryck tills en genomskinlig film uppstår, dvs. tills aluminiumoxiden i polermedlet har brutits ner helt.

Använd inte pads som använts med denna produkt för andra produkter. För att avlägsna polishrester utan repor och spår rekommenderar vi vår icke-kedjesydda Profi-mikrofiberduk som har skurits med ultraljud.

Avverkning: 3,2
Glans: 9,5.

Egenskaper
Specifikationer
Lagersaldo: 2

Se fler varor

Andra köpte även