Laddar

Monteringstejp

Dubbelhäftande tejp för enkel montering utan verktyg!
Här hittar du det du behöver för att montera föremål och dekorationer snabbt och enkelt, helt utan verktyg! Dual Lock - Kardborretejp, Stark monteringstejp och dubbelhäftande tejp!
Läs mer här

Här hittar du
- Dubbelhäftande tejp från som fungerar utmärkt för paketering och föremål som dekorationer och posters, butiksskyltning, industri m m. Dubbelhäftande tejp fästs lätt på objektets baksida och blir därmed osynlig. För inom- och utomhusbruk

- Monteringstejp Extreme. Den starka monteringstejpen kan användas för att montera och organisera många olika föremål så som dekorativa hyllor, klädhängare, skyltar verktyg och redskap m m. Monteringstejpen används för att montera föremål på olika ytor, utan behov av spikar, skruvar eller lim. Monteringstejp är ett mångsidigt verktyg som kan användas i hemmet, på kontoret och i industrin. Monteringstejpen passar för både inom- och utomhusbruk.

- Dual Lock. En stark och återförslutningsbar kardborretejp som är ett perfekt sätt för fästa föremål, både inomhus och utomhus samt på föremål som rör sig eller vibrerar. Utmärkt för att ordna och organisera redskap och verktyg i garage eller förråd men även för att fästa dörrmattor, sittdynor, dekorationer m m.

Att använda någon av dessa lösningar är ett enkelt sätt att montera utan verktyg och fula skruv- och spikhål!
Läs mer under respektive produkt för information och förslag på användningsområden.
Visar 1-3 av 3 artiklar

Produkter