Laddar

Guld / Silver

Upptäck den förtrollande världen av guld- och silverspray!
Med guld- och silverspray kan du förvandla vanliga föremål till mästerverk på ett ögonblick.
Guld- och silverspray används vanligtvis för dekorativa ändamål, konstprojekt, DIY-projekt och hantverk.
Gör vardagliga föremål till centrum för uppmärksamhet!
Använd guld- och silverfärgen för dekoration av tavel- och spegelramar, skyltar, jul- och nyårsdekorationer eller för att skapa glänsande detaljer till olika evenemang.

Läs mer här

Guld- och silverspray är produkter som används för att applicera en tunn och jämn yta av guld- eller silverliknande färg på olika typer av material. Kan användas på exempelvis metall, glas, keramik, sten, trä, papper, kartong m m. Den ger en fin och jämn yta av färg utan att du behöver använda penslar eller andra appliceringsmetoder. Sprayfärgerna är lätta att använda och ger jämn täckning och en slät yta, vilket resulterar i professionella resultat varje gång du använder dem.


Guld och silversprayerna ger dina projekt den perfekta touchen av elegans. Oavsett om du vill ge dina inredningsdetaljer en lyxig glans, piffa upp dina konstverk eller addera stil till dina hantverk, kommer dessa sprayfärger ge föremålen nytt liv!
Bröllop, en jubileumsfest eller en speciell händelse? Med spray i guld eller silver kan du skapa minnesvärda dekorationer och detaljer som kommer att imponera!
Visar 1-4 av 4 artiklar

Produkter