Laddar

Colormatic 2K Klarlack

2k klarlack är perfekt för att skydda och ge glans åt dina ytor. Den torkar snabbt och jämnt och lämnar en slät yta som håller i många år framöver. Använd den på trä, metall eller plast för en hållbar och långvarig finish som motstår repor. Denna lack är lätt att applicera och ger dig vackra resultat varje gång. Produkten är 2-komponent vilket innebär att man för den absolut hårdaste och tåligaste ytan. 2K klarlack har en inbyggd härdare som aktiveras innan användning.
Brukstiden för en 2k klarlack är ca 24 timmar efter aktivering.
Finns som matt, sidenmatt och högblank.
Läs mer här

Klarlack 2K, även känt som tvåkomponents klarlack, är en typ av ytskyddsprodukt som används för att ge en stark och hållbar yta på målade eller lackerade ytor. "2K" står för "tvåkomponents", vilket innebär att klarlacken består av två separata komponenter som blandas samman innan applicering. Denna typ av klarlack ger en starkare och mer slitstark yta jämfört med vanlig klarlack.


Egenskaper:

Hållbarhet och tålighet: Den kemiska reaktionen mellan klarlacken och härdaren resulterar i en mycket stark och hållbar yta som är motståndskraftig mot repor, kemikalier och UV-strålning.
Olika typer av glans: Klarlack 2 k finns i olika glans beroende på vad som passar just ditt projekt, välj mellan matt, sidenmatt och högblank.
Skydd mot blekning: UV-skyddet i klarlacken hjälper till att förhindra att ytan bleknar eller degraderas av solens strålar.

Är du osäker på vilken klarlack som är rätt för ditt projekt? Läs mer i våran klarlacksguide som du hittar här.
Visar 1-4 av 4 artiklar

Produkter