Laddar

Linjemarkering

Oavsett om du behöver markera vägar, parkeringsplatser, säkerhetszoner eller andra områden, har vi den perfekta lösningen för dig!
Linjemarkeringsfärg används för att måla linjer på exempelvis vägar, parkeringsplatser och andra ytor för att reglera trafiken och organisera parkeringen.
Färgen kan också användas till allt från lager och industrianläggningar till lekplatser och idrottsplaner.
Linjemarkeringsfärg har specifika egenskaper som gör den lämplig för användning utomhus och för att vara synlig under olika väderförhållanden.
Läs mer här

Egenskaper

Färg och Synlighet: Linjemarkeringsfärg är vanligtvis färgad i vitt eller gult. Vitt används oftast för att markera linjer som separerar trafikflöden, såsom körbanor och rader av parkeringsplatser. Gult används ofta för att markera områden med speciella betydelser, som trottoarer och lastzoner. Dessa färger är valda för att vara kontrasterande mot asfaltens mörka yta och för att vara väl synliga för förare och fotgängare.

Hållbarhet och Slitage: Linjemarkeringsfärg måste vara tålig nog att stå emot trafikbelastning och nötning från däck. Därför är den speciellt framtagen för att stå emot slitage och vara motståndskraftig mot vatten, UV-strålning och kemikalier.

Snabb torktid: Linjemarkeringsfärgen torkar snabbt vilket minimerar störningar och möjliggör en snabb återgång till det normala.

Miljöhänsyn: Linjemarkeringsfärgen är utformad med hänsyn till miljöaspekter.
Visar 1-2 av 2 artiklar

Produkter