Laddar

Fluorescerande Färg

Är du ute efter iögonfallande kulörer? Ska du märka upp något som behöver synas ordentligt?
Eller göra något snyggt konstverk?
Då har du kommit rätt!
Här har vi samlat våra Fluorescerande färger. Färgen kommer i praktisk sprayburk och det finns flera olika kulörer att välja mellan.
När fluorescerande färger utsätts för uv-ljus, blir de mer intensiva än vanliga färger.
Därför är fluorescerande färg populär inom olika tillämpningsområden, såsom konst, design, säkerhet och märkning.
Läs mer här


Egenskaper:

UV-ljus: Det är vanligt att fluorescerande färger används i miljöer med UV-ljus. Detta kan vara i form av UV-lampor eller naturligt dagsljus,där en del av UV-ljuset finns närvarande. När de utsätts för detta ljus, blir fluorescerande färger mycket mer synliga och lysande.

Ljusabsorption och återutsändning: Fluorescerande färger fungerar genom en process som kallas fluorescens. När dessa färger utsätts för uv-ljus, absorberar de energi från ljuset och lagrar den. Därefter frigörs denna lagrade energi i form av synligt ljus, vilket resulterar i den karakteristiska starka färgglansen. 

Användningsområden:

Fluorescerande färger används ofta inom konst, mode, dekoration, märkning och säkerhet. Till exempel kan de användas för att skapa iögonfallande konstverk, för att göra objekt eller kläder mer synliga i mörka eller dimmiga förhållanden, eller för att markera farliga områden eller föremål.

Färgvariationer: Fluorescerande färger kan vara i olika nyanser, inklusive gult, grönt, rosa, orange och blått. Dessa färger är vanligtvis mycket ljusa och intensiva, vilket gör dem perfekta för att sticka ut och dra uppmärksamhet.


Visar 1-10 av 10 artiklar

Produkter