Laddar

Textilspray

Ge dina textilprojekt en fräsch och originell touch med hjälp av vårt sortiment av textilfärg i spray.
Förvandla dina kläder, hemtextilier och accessoarer till unika mästerverk som sticker ut och imponerar. Textilfärg i spray är enkel att använda och ger dig möjlighet att skapa personliga designer och mönster direkt på dina tygprojekt.
Här nedan hittar du flera olika kulörer att välja mellan.
Är du ute efter färg till textil- och gummimattor i bilen så finner du även det under denna kategori.
Läs mer här

Textilfärg i spray är en produkt som är speciellt utformad för att färga tyger och kläder genom att spraya på färgen istället för att doppa eller pensla den på ytan. Denna metod ger en jämn och snygg färgningseffekt på tyget utan att göra det stelt eller ojämnt.

Textilfärg i spray används oftast för att förvandla kläder, tyger och textilier genom att ge dem en ny färg, skapa mönster eller övergångar mellan färger. Det kan användas för olika ändamål som klädåtervinning, konstprojekt, DIY-design och dekorativa ändringar. 

Egenskaper

Lättanvänd: Med praktisk sprayburk behöver du inte vara en konstnär för att skapa imponerande resultat. Spraya direkt på tyget för att skapa fina linjer, skuggor eller större områden av färg.

Brett färgutbud: Oavsett om du vill ha djärva och livliga nyanser eller subtila och mjuka toner har vi flera olika färger att välja mellan. Blanda och matcha för att skapa din egen unika palett.

Mångsidighet: Bara fantasin sätter gränser när det kommer till användningsområden, använd den för att piffa upp kläder, kuddar, gardiner, väskor och mycket mer.


Visar 1-10 av 10 artiklar

Produkter