Laddar

Vinylfärg

Ge dina vinylsaker en andra chans med våran praktiska vinylfärg på sprayburk! Har dina vinylmöbler sett bättre dagar? Har din bilinredning förlorat sin glans? Oroa dig inte - vi har lösningen som kommer att blåsa nytt liv i dina ägodelar och ge dem en fantastisk look!
Här hittar du vinylfärg i kulörerna svart och vit. 
Innan du påbörjar ditt arbete är det viktigt att rengöra ytan, rengöringsmedel för vinyl och läder hittar du också här nedan.


Läs mer här


Vinylfärg på sprayburk är en typ av färg som är utformad för att användas på vinylmaterial, såsom vinylklädsel, vinylmöbler, bilinredning i vinyl och liknande ytor. Denna typ av färg är utformad för att ge en ny färg och fräschör till vinylmaterial som har blivit slitet, blekt eller skadat. Vinylfärgen hjälper till att återställa utseendet på ytan och kan även ge ett skyddslager mot framtida slitage.


Fördelar med Vinylfärg på Spray:

Enkelt och Praktiskt: Att förnya dina slitna vinylprodukter har aldrig varit enklare. Med vår vinylfärg på sprayburk kan du enkelt applicera färgen med ett jämnt och proffsigt resultat.

Återställning och Skydd: Inte bara ger vinylfärgen en fantastisk yttre förvandling, den ger också ett skyddande lager som hjälper till att förlänga livslängden på dina vinylsaker och skyddar dem mot framtida slitage och blekning.

Professionellt Utseende: Sprayfunktionen ger en jämn och fin yta och dina vinylsaker får en professionell finish så att de ser ut som nya igen.

Snabb Torktid: Vår vinylfärg torkar snabbt och ger dig snabbt resultat. Du kan njuta av dina nyrenoverade vinylsaker på nolltid.

Budgetvänligt: Att byta ut vinylsaker kan vara dyrt, men med vår prisvärda vinylfärg på sprayburk kan du spara pengar samtidigt som du får ett fantastiskt resultat.

Visar 1-4 av 4 artiklar

Produkter