Bättringsfärg Ford Lackstift / Sprayfärg | | Spraycan.se
Bättringsfärg Ford Lackstift / Sprayfärg i gruppen Bättringsfärg till bil / Bättringsfärg efter bilmärke hos Spraycan Sweden AB (05054-16)
Bättringsfärg Ford Lackstift / Sprayfärg
Spraycan

Bättringsfärg Ford Lackstift / Sprayfärg

Mer information
Artnr: 05054-16
Välj Produkt: 
Antal: 

Alternativ

Registreringsnummer:
Färgkod / Kulörnamn:

Alternativ

Färgkod / Kulörnamn:
Registreringsnummer:
 • Produktinformation
  • Bättringsfärg till bil i lackstift

   Lättanvända penselflaskor för att fylla stenskott och mindre skador i bilens lack. Den ena flaskan är fylld med billack som matchar kulören på din bil. Du fyller själv i bilens färgkod och övriga uppgifter som vi efterfrågar här ovan när du beställer.

   Den andra flaskan är fylld med klarlack som skyddar och ger en fin högblank yta. Flaskorna kan användas om och om igen utan att färgen torkar i flaskan. Bättringsfärgen tål alla de kemiska påfrestningarna bilar normalt utsätts för tex. avfettning, bensin, polering, och maskintvätt. 

   Bättringsfärg till bil i spray

   Bättringsfärg i sprayburk efter bilens unika färgkod. Perfekt för att utföra mindre bättringsarbeten på lackskadade bilar. Billacken och klarlacken är anpassade till varandra och ger en riktig hård och tålig lack. Bättringsfärgen tål alla de kemiska påfrestningarna bilar normalt utsätts för tex. avfettning, bensin, polering, och maskintvätt.

    

   Denna produkt med bättringsfärg i spray består av två burkar. Billack och klarlack.

    

   Billacken i sprayburk är en s.k. baslack och utgör själva kulören på bilen. Burken kan du använda om och om igen tills färgen är slut. Du fyller själv i bilens färgkod och övriga uppgifter som vi efterfrågar här ovan när du beställer.

    

   Klarlacken ger en hård och blank yta som skyddar kulören/billacken mot alla de kemiska påfrestningarna bilar normalt utsätts för tex. avfettning, bensin, polering, och maskintvätt. klarlacken är 2-komponent och har egenskaper som liknar de produkter som används vid traditionell billackering med färgspruta. När härdaren i botten på sprayburken aktiverats måste produkten användas inom 24 timmar innan den är förbrukad. På filmen här till vänster kan du se hur man aktiverar härdaren.

    

   Tänk på att en grundfärg kan vara nödvändig beroende på vad du ska göra. Titta gärna i vår grundfärgsguide för att hitta den grundfärg som passar ditt ändamål bäst! Alla våra grundfärger kan användas tillsammans med produkterna ovan.

  • Leverans och frakt
  • Leveranstid:
   Frakt:

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  Se fler varor

  Lackstift Lamborghini 20 ml
  Lackstift Lamborghini 20 ml...
  159 kr
  RAL 1011 Brown Beige 400 ml Spray
  Snabbtorkande sprayfärg i RAL 1011...
  119 kr
  RAL 6017 May Green 400 ml Spray
  Snabbtorkande sprayfärg i RAL 6017...
  119 kr
  Lackstift Lancia 20 ml
  Lackstift Lancia 20 ml...
  159 kr

  Andra köpte även

  RAL 2009 Traffic Orange 400 ml Spray
  Snabbtorkande sprayfärg i RAL 2009...
  119 kr
  Billack i Spray 1K 400 ml
  Bättringsfärg för solida och metallic-kulörer....
  249 kr
  Lackstift Billack 20 ml
  Lackstift med billack efter ditt fordons unika kulörkod....
  159 kr