Laddar
Spraycan

Billack i Spray Vattenbas 400 ml

Vattenbaserad billack på sprayburk, för både solida & metallickulörer
Artnr: 05050-53
299 kr
 
Lägg i kundvagnen

Fyll i dina kulöruppgifter nedan

Obs! Ångerrätt gäller ej blandade kulörer
Registreringsnummer:
Kulör / färg på bilen: silver, svart, blå, röd etc:
Bilmärke:
Bilmodell::
Färgkod / Kulörnamn:
?
Årsmodell:
Leverans:  1-4 arbetsdagar
Produktbeskrivning
Billack på sprayburk vattenbas - För både solida och metallickulörer!
Vattenbaserad billack i sprayburk utgör kulören när man bygger upp färgskikten på till exempel en bil och skapar i sig själv ingen skyddande yta. Ytan blir matt och skapar ett bra underlag för klarlacken att fästa i. Denna produkt måste alltså överlackeras med en klarlack för skydd och glans. Den vattenbaserade billacken kan beställas i både solida och metallic-kulörer efter bilens unika färgkod. Det går också bra att göra Ral-kulörer i baslack.
Om du är osäker på vilken sprayprodukt du ska välja för att bättringsmåla din bil, är denna vattenbaserade billack tillsammans med grundfärg och Högblank 2k klarlack en produktkombination som fungerar till alla billacker från 2000-talet och framåt.
Kombinationen med grundfärg, baslack och 2k klarlack kan också användas på andra objekt där man önskar billackens hårdhet och motståndskraft mot kemiska påfrestningar. Tex motorcyklar, mopeder, cyklar och andra föremål av metall. Det går också bra att använda denna kombination för att måla ytor av hårdplast.
Behöver du hjäp att hitta färgkoden på din bil kan du läsa mer om det här

Fördelar med vattenbaserad billack på sprayburk
- Blandas efter bilens unika färgkod, för bästa färgmatchning
- Fungerar till alla billacker från 2000-talet och framåt
- Kan blandas som RAL-kulör
- Vattenbaserad

Användningsområde
Använd vattenbaserad billack tillsammans med grundfärg och 2k högblank klarlack vid bättringsmålning av fordon så som bilar, lastbilar, motorcyklar, mopeder m m.

Att tänka på
- Den vattenbaserade billacken behöver torka i minst 120 minuter i 20°C eller tills färgytan fått en jämn matt finish innan klarlacken kan appliceras på den.
- Baslacken ska helst inte stå obehandlad längre än ca 1 dygn innan klarlacken appliceras. Vidhäftningen kan försämras om man väntar längre.
- Vid målning av hårdplast måste du först lägga ett tunt lager med Plastprimer, den appliceras direkt på plasten innan du målar med övriga produkter.

Är den här produkten rätt för mitt projekt?
Har du redan 2k fyllprimer och 2k högblank klarlack så kan denna produkt vara ett bra val för dig. Annars rekommenderar vi att du beställer något av våra populära 2k lackpaket, där har vi plockat ihop ett färdigt kit med de produkter du behöver för ett lyckat bättringsarbete.
Du hittar Lilla lackpaketet här (Lilla lackpaketet är perfekt för små bättringsjobb som tanklock, backspeglar etc.)
Du hittar Stora lackpaketet här (Stora lackpaketet lämpar sig utmärkt för något större ytor, så som dörr, kofångare etc.)


Egenskaper
Specifikationer
Lagersaldo: 0

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även