Laddar

Bromsoksfärg

Bromsoksfärg är en trendig och populär metod för att anpassa utseendet på ditt fordon. Genom att sätta färg på bromsoken kan du skapa en unik och snygg stil som matchar din bil och din personlighet.
Oavsett om du föredrar en mer diskret ton som smälter in eller en livlig färg som sticker ut, ger dig bromsoksfärg en enkel och prisvärd möjlighet att göra din bil snyggare!
Bromsoksfärg används ofta som ett sätt att framhäva bilens design och skapa en sammanhängande estetik för ett stilfullt intryck.
Bromsokfärg är utformad för att tåla högre temperaturer (110 grader) och påfrestningar som uppstår under körning.
Här hittar du färg till bromsok i flera olika kulörer!
Läs mer här

Bromsoksfärg är en typ av färg som används för att måla bromsok på fordon, vanligtvis bilar och motorcyklar.

Bromsoksfärgen är speciellt utformad för att tåla höga temperaturer och påverkan från bromsvätska, rost och andra yttre påfrestningar som bromsoket kan utsättas för. Dessutom ger bromsoksfärgen en estetisk touch till fordonet genom att framhäva bromsokets utseende.

Egenskaper
Temperaturtålighet: Bromsok genererar mycket värme när bromsarna används, särskilt vid kraftig inbromsning. Bromsoksfärgen är utformad för att motstå dessa temperaturer upp till 110 grader utan att flagna eller förlora sin färg.

Rostskydd: Bromsok utsätts för fuktighet och kan vara mottagliga för rost om de inte skyddas ordentligt. Bromsoksfärgen ger ett lager skydd mot rost, vilket hjälper till att förlänga livslängden för bromsoket.

Estetik: Använd bromsoksfärg för att förbättra utseendet på ditt fordon. Det finns flera färger att välja mellan vilket ger dig möjlighet att matcha bromsokets färg med fordonets övriga utseende.


Innan du applicerar färgen är det viktigt att rengöra och förbereda ytan noggrant för att säkerställa en hållbar och jämn yta.
Visar 1-4 av 4 artiklar

Produkter