Laddar
Chemical Guys

Chemical Guys - Total Interior Cleaner 473 ml

Effektiv & skyddande interiörrengöring - En lösning för alla ytor!
Artnr: SPI22016
239 kr
 
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Produktbeskrivning

Chemical Guys Total Interior & Protector - En lösning för alla ytor!
Med Total Interior kan du rengöra och skydda praktiskt taget alla invändiga ytor på ditt fordon för att ta bort lager av smuts, smuts, skräp, fingeravtryck, fett och oljor. Den milda formeln kommer inte att fläcka eller strecka på glas eller ändra känslan eller strukturen på klädsel och mattor. Total Interiors unika formel är blandad med UV-blockerare som hjälper till att skydda interiöra bildelar från hårt solljus och förhindrar sprickbildning och blekning på hård plast. Total interior torkar rent, lämnar inga rester och ger ingen fet eller oljig look.

Fördelar med Chemical Guys Total Interior
- Mild formula för användning på alla ytor
- Rengör utan att lämna rester eller fet yta
- Enkel att använda
- Skyddar mot UV-ljus

Användningsområde
Använd Total interior för alla tänkbara ytor i bilen. Rengör instrumentbrädor, säten, dörrar m m.

Såhär använder du Total Interior
Spraya Total Interior på smutsiga ytor. Torka upp smuts, damm och föroreningar med en mikrofiberduk eller ta bort smuts från tyg, matta eller klädsel med en mjuk borste. Putsa bort ränder eller torka tyger med en separat (ren) mikrofibeduk.

För GPS, LCD, klar plast, navigationsskärmar och elektronik, dimma Total Interior direkt på en mikrofiberhandduk för att undvika översprutning.


OBS.Alla eftermarknadsfärgade filmer är olika och kan reagera olika på kemiska applikationer. Rekommenderas att du testar denna produkt på ett litet, osynligt område innan den används på eftermarknadsfärgfilmer.

Egenskaper
Specifikationer
Lagersaldo: 6

Se fler varor

Andra köpte även