Laddar

Granitfärg / Marmorfärg

Välkommen till en värld av kreativitet och förvandling med vårat breda utbud av granit- och marmorfärg i spray!
Vill du förnya detaljer i ditt hem eller skapa unika dekorationer som imponerar? Då är granitfärg det ultimata verktyget.
Ge detaljer i ditt hem en elegant granit- eller marmorfinish. Vi har flera olika färgnyanser att välja mellan.
Med granitfärg i spray är det bara fantasin som sätter gränser!

Läs mer om granitfärg här

Granitfärg är en färgprodukt som är utformad för att skapa en yta som liknar utseendet av granit.

Den kan användas på flera olika ytor så som trä, metall, betong och plast för att ge ytan granitliknande textur och utseende.
Det är en populär produkt inom hantverk, dekorering och DIY-projekt där man vill åstadkomma ett marmor- eller granitutseende.


Egenskaper

Utseende och Textur: Granitfärg i spray innehåller små färgpigment och partiklar som efter applicering skapar en kornig och ojämn yta. Detta efterliknar utseendet på granit och ger en illusion av djup och struktur.

Färger och Variationer: Granitfärg i spray finns i olika färger och nyanser för att efterlikna olika typer av granit. Du kan hitta allt från ljusa till mörka färger med olika kombinationer av pigment och partiklar.

Kreativa Användningsområden: Granitfärg i spray kan användas på många olika sätt. Använd den till exempel för dekoration av krukor, vaser, skärmar m m. Eller till att skapa realistiska stenstrukturer på olika hantverksprojekt.

Visar 1-14 av 14 artiklar

Produkter