Laddar

Rengöring

Här hittar du effektiva och användarvänliga sprayprodukter för rengöring av olika ytor och utrymmen bland annat till bilens olika delar, både invändigt och utvändigt.
Vi har ett brett utbud av rengöringssprayer, allt från rengöringsmedel för bromsar, däck, motorer och förgasare till textiltvätt, cockpitspray, luftrenare och rengöring för luftkonditionering.
Här hittar du även kallavfettning och tjära- och asfaltsborttagning, glasrengöring för vindrutor och speglar och mycket mer!
Läs mer här

Se till att öka livslängden på motorer genom att regelbundet se över och rengöra, här hittar du motortvätt från Motip med hög upplösningsförmåga.
Rengör bromsar från fett och smuts och skydda mot rost med någon av våra Break Cleaners.

Ta bort fula fläckar från säten och bilklädsel med hjälp av textiltvätt och få bilens instrumentbräda och plastdetaljer att glänsa med Cockpit spray.
Bli av med dålig lukt med hjälp av någon av våra olika luftrenare och rengör din AC med Air-conditioner cleaner, vi har flera olika produkter med olika trevliga dofter som tar bort dålig lukt och ger ett långvarigt skydd mot odörer.
Ja listan kan göras lång, här hittar du kort sagt alla tänkbara sprayprodukter för att rengöra, frächa upp och hålla din bil i toppskick!

 Alla produkter kommer i praktisk sprayform och är mycket användarvänliga och effektiva.
Visar 1-23 av 23 artiklar

Produkter