Laddar

Bumperspray

Enklare fordonsvård och skinande resultat!
Bumperspray är ett utmärkt val när det gäller att förnya, fräscha upp och återställa fordonets ursprungliga look efter mindre olyckor eller slitage.
Bumperspray ger inte bara en ny fräsch look utan ger även skydd mot ytterligare slitage, repor och väderpåverkan.
Stötfångarfärgen kombinerar enkel användning med proffsigt resultat!
Läs mer här

Bumperspray används för att fräscha upp, reparera mindre skador, repor eller färgavskrap på stötfångare och andra delar av fordonet. Denna typ av sprayfärg är utformad för att matcha den ursprungliga färgen och bibehålla strukturen på stötfångaren. Det ger en enkel och kostnadseffektiv lösning för att återställa utseendet på stötfångaren.


Färgmatchning: En viktig punkt när det kommer till bumperspray är färgens förmåga att matcha den befintliga kulören och strukturen på stötfångaren. Vi erbjuder ett urval av färger som är de vanligaste kulörerna på stötfångare. Det är viktigt att välja rätt färg för att få ett resultat som ser naturligt ut.

Enkel Applikation, Proffsigt Resultat: Bumperspray är konstruerad för att vara användarvänlig och ge en jämn finish. Den smarta sprayteknologin gör det enkelt att applicera färgen utan stora ansträngningar.

Ett Skyddande Skikt: Bumperspray fungerar inte bara som en kosmetisk lösning, utan ger även en skyddande barriär för att förebygga ytterligare slitage och skador. Efter appliceringen bildar färgen en tunn, slitstark yta som hjälper till att motstå vardagliga påfrestningar och bevara stötfångares utseende.
Visar 1-5 av 5 artiklar

Produkter