Laddar

NCS & RAL

Sprayfärg i NCS & RAL-kulörer

Vi tillverkar sprayfärg i NCS & RAL-kulörer!
Spraycan tillverkar NCS och Ral kulörer i sprayfärg. Produkterna kan användas inom- och utomhus på trä och metall och finns i två olika kvalitéter, 1k och 2k.
1k (1-komponent) passar de flesta ändamål som inredning, element, beslag mm.

2k (2-komponent) passar när en mer beständig färgyta krävs som vid tuff mekanisk nötning eller om färgen utsätts för starkare kemikalier.

Välj nedan om du vill ha kulören som 1k eller 2k och fyll sedan i färgkod/kulörnamn och önskad glans så tillverkar vi färgen till dig!

Läs mer om NCS-kulörer här

NCS (Natural Color System) är ett färgsystem som används för att beskriva och kommunicera färger på ett enhetligt sätt.
NCS-systemet delar in färger i olika kulörer och nyanser för att underlätta förståelsen av färgpreferenser och färgval i olika sammanhang, inklusive design, konst och arkitektur.
NCS-färg i spray kan användas för olika ändamål, som målning av möbler, konstprojekt och mycket mer. NCS-systemet gör det möjligt att välja färger på ett noggrant sätt för att uppnå önskat färgresultat.
NCS-kulörer i spray är en praktisk och mångsidig lösning för färgval och applicering inom målarprojekt.
Med NCS-kulörer i spray kan du enkelt uppnå önskade färgresultat med hög precision och noggrannhet.

Dessa sprayfärger är utformade för att vara lättanvända och kan användas på olika ytor som trä, metall, plast och sten, vilket gör dem idealiska för allt från små hantverksprojekt till större målararbeten.
Oavsett om det handlar om möbler, dekorationer eller konstverk, erbjuder NCS-kulörer i spray en bred palett av nyanser som passar olika estetiska preferenser och designkoncept.
NCS-färg i spray ger snabb och jämn applicering, god täckning, samt möjligheten att skapa harmoniska färgkombinationer baserat på NCS-färgsystemet.
Genom att använda NCS-kulörer i spray kan du uppnå proffsiga och exakta färgresultat som motsvarar dina kreativa idéer!
Visar 1-2 av 2 artiklar

Produkter