Laddar

Markeringsfärg

Här hittar du professionella produkter för färgstark markering.
Oavsett om du arbetar med bygg- och anläggningsprojekt, evenemangsplanering, trafikmärkning eller andra områden där synlighet är avgörande, så har vi lösningen för dig!

Markeringsfärgerna kombinerar den iögonfallande kraften hos fluorescerande nyanser med lång hållbarhet som gör att dina markeringar förblir synliga och distinkta över tid.

Läs mer här

Egenskaper


Intensiva neonfärger: Med våra fluorescerande färger kan du skapa markeringslinjer och symboler som inte bara är synliga under normalt ljus, utan som också lyser upp under ultraviolett (UV) belysning. Detta ger enastående synlighet och ökad uppmärksamhet.

Uthållig Hållbarhet: Dessa markeringsfärger är speciellt utvecklade för att motstå påfrestningar från väderförhållanden, slitage och exponering för element. Resultatet är markeringar som behåller sin färgintensitet över tid.

Mångsidig Applikation: Oavsett om det är för vägarbeten, byggprojekt eller säkerhetsmärkning, är våra fluorescerande markeringsspray mångsidiga och kan användas på en rad olika ytor.

Enkel Applicering: Den användarvänliga spraymekanismen gör appliceringen snabb och jämn, vilket resulterar i skarpa och professionella markeringar varje gång, mycket god täckförmåga.

Förbättrad Synlighet: Med fluorescerande markeringsspray skapar du inte bara markeringar som är synliga på dagen, utan även under förhållanden med svagt ljus. Detta ökar säkerheten och medvetenheten, särskilt i områden där god synlighet är avgörande till exempel i tunnlar och gruvor m m.

Miljöhänsyn: Miljövänlig produkt.
Visar 1-5 av 5 artiklar

Produkter