Laddar

Läderfärg

Behöver du förnya eller reparera gamla eller slitna läder-, vinyl-, eller konstläderprodukter? Då är läderfärg i spray lösningen!
Här hittar du läderfärg i de populära kulörerna som svart och vit men även flera andra kulörer, för att matcha just ditt behov.
Läderfärgen är enkel att använda och ger en ny, fin och skyddande yta till allt från bilklädsel och bilinredning till möbler och många andra produkter i läder, vinyl och konstläder.


Läs mer här

Läderklädsel i bilen utsätts för dagligt slitage, friktion, solljus och temperaturförändringar. Med tiden kan färgen på lädret blekna, fläckar kan uppstå och ytan blir sliten. Då är läderfärg den perfekta lösningen!
Läderfärgen är speciellt utformad för att förnya och skydda ytor av läder och vinyl. Oavsett om det är ett bilsäte eller andra ytor av läder och vinyl så kan färgen användas för att reparera skador, täcka repor och återge färgen sin glans. Läderfärgen finns i olika färger och nyanser för att passa alla olika stilar.
Läderklädsel ger en lyxig touch till bilens interiör och regelbunden vård med rätt läderfärg kan göra underverk för att bevara skönhet och livslängd!
Visar 1-9 av 9 artiklar

Produkter