Laddar
Autosol

Autosol Marine Dynamic Heavy Cut 1L

Polermedel för eliminering av djupa repor och borttagning av färgdimma och slipspår.
Artnr: 11055000
569 kr
 
Beställningsvara
Produktbeskrivning
Autosol Marine Dynamic Heavy Cut 1L- Effektivt polermedel för snabb återställning av djupa repor
Autosol Marine Dynamic Heavy Cut 1L är ett polermedel framtaget för att ta bort repor, oxidation och andra skador på gelcoat och lackerade ytor på båtar. Det är en heavy cut-polering som är extra effektiv för att få bort även djupare repor, hårt väderbiten lack, slipspår och färgdimma. Denna dammfria polermassa kan användas under långa perioder utan att torka eller fastna och uppnår en extremt hög skärningsnivå.
AUTOSOL Dynamic Marine Heavy Cut Compound är idealisk som första steg i poleringen. För optimal glans, speciellt på mörka ytor använd gärna Autosol Marine Super Gloss som steg två i poleringen. Produkten är silikonfri och innehåller inte fyllmedel.

Fördelar med Autosol Marine Dynamic Heavy Cut
- Avlägsnar effektivt missfärgningar och oxidation
- Avlägsnar sliprepor från P1200-P2000
- Kan användas på gelcoat och lackerade ytor
- Dammfri
- Snabb och stänkfri bearbetning
- Högglansresultat

Användningsområde
Använd Autosol Marine Dynamic Heavy Cut som första steg i poleringsprocessen för att avlägsna tuffa missfärgningar, oxidation och repor på din båt.

Applicering
Applicera med lammullspad eller en hård polerpad. Applicera en liten mängd produkt på polerplattan och sprid ut över dynan. Polera i sektioner. Starta den roterande polermaskinen med en hastighet av 800-1400 rpm. Arbeta ytan med ett fast tryck. Minska trycket och öka hastigheten för att uppnå en högre glans. Vid extrema utmaningar, upprepa appliceringen vid behov. Ta bort polerrester med en mikrofiberduk.
Egenskaper
Specifikationer
Lagersaldo: 0

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även