Laddar

Tillfällig Markering

Upptäck Flexibiliteten med Tillfällig Markeringsspray!
Tillfällig markeringsfärg är det perfekta verktyget för alla tillfällen när tydlig och temporär märkning behövs.
Med vårat sortiment av markeringssprayer kan du enkelt skapa klara och synliga markeringar på olika ytor utan bekymmer för permanenta märken.
Perfekt till idrottsevenemang, mässor, identifiering av olycksplatser m m.
Då den är miljövänlig och ofarlig för växter är den också idealisk för trädgård och landskapsarkitektur samt för sportanläggningar som fotbollsplaner och golfbanor.
Välj bland olika kulörer av markeringsspray för att göra tydliga markeringar på olika ytor, snyggt och professionellt!
Läs mer här


Egenskaper och användningsområden


Användarvänlig och Mångsidig: Den praktiska sprayfunktionen ger jämn och exakt applicering, oavsett om du skapar linjer på en idrottsplan, markerar tillfälliga parkeringsplatser eller planerar evenemang. Garanterad märkning utan kladd!

Snabbt och Effektivt: Med tillfällig markeringsfärg kan du snabbt märka områden för olika ändamål. Oavsett om det handlar om vägarbete, gräsklippning, idrottsevenemang eller andra tillfällen när tydlig och temporär markering krävs, kommer dessa sprayer att spara tid och ansträngning.

Bleknande och Miljövänligt: Markeringsfärgen är konstruerad för att vara temporär och bleks gradvis över tid. Detta minimerar behovet av manuell borttagning och eliminerar risken för permanenta märken. Dessutom är den miljövänlig och skadar inte växter, vilket gör den perfekt för användning på gräs- och utomhusytor. Tvättas enkelt bort med vatten om så skulle behövas.

Skapa Ordning och Säkerhet: Med tillfällig markeringsfärg kan du skapa tydliga och lättförståeliga markeringar för att organisera områden, indikera farozoner eller underlätta evenemangslogistik. Ordning och säkerhet blir enkelt att upprätthålla med denna temporära markeringsspray.

Oavsett om du är en entreprenör, idrottsledare eller evenemangsplanerare, är denna markeringsfärg det ultimata verktyget för att göra temporära markeringar med precision och pålitlighet.
Visar 1-9 av 9 artiklar

Produkter