Laddar
Spraycan

Laserspray Vit 400 ml

Artnr: 05055-2
499 kr
 
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Produktbeskrivning
Vi presenterar stolt vår nya framtagna produkt speciellt för lasergravyr (Diodlaser).
Denna produkt innehåller Titandioxid (Ti02) och är vattenbaserad.
Används med lätthet inom lasergravyr och speciellt NWT (Norton White Tile metoden) som är i ropet nu, men kan även användas på glas och annat.
Många liknande produkter idag kan vara svåra och även dyra att tillgå så vi har därför tagit fram denna för den svenska och europeeiska marknaden.
Framtagen och testad med mycket goda resultat!

VAD ÄR NORTON WHITE TILE-METODEN?
Norton White Tile metoden (NWT) bygger på att belägga den vanliga vita keramiska plattan med titandioxid (TiO2) och sedan skjuta lasern mot den.
Det som händer då är att toppskiktet termiskt förändras med hjälp av lasern, I huvudsak, när laserstrålen träffar TiO2 skapar den en modifiering
av den nanokristallina strukturen som både mörknar och sintrar den, vilket gör att den binder permanent till plattans yta. Resultatet blir lika slitstarkt
som keramiken själv och håller för diskmaskin och annat.

1. Torka ytan ren
2. Applicera färgen i 1-2 tunna heltäckande lager och låt torka. (ca 15min beroende på omgivningens temperatur)
3. Gravera
4. Tvätta av under rinnande vatten, inga kemikalier behövs då för detta, då våran färg är vattenbaserad och således lätt att ta bort.
Den är även nästintill luktfri jämfört med många andra produkter. Ombesörj dock alltid god ventilation när du graverar och eller sprayar.
Egenskaper
Specifikationer
Lagersaldo: 0

Se fler varor

Andra köpte även