Laddar
3M

Monteringstejp Extreme Interiör

Monteringstejp som håller föremål upp till 13 kg.
Artnr: PGS05

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 
Antal: 
Leverans: 
Produktbeskrivning
Scotch-Fix Extreme - Dubbelhäftande monteringstejp för de tuffa jobben!
Scotch-Fix Extreme är en stark dubbelhäftande monteringstejp. Den här starka monteringstejpen används för de tuffaste uppdragen.
Den dubbelhäftande monteringstejpen med 3M avancerad teknik är utrustad med ett kraftfullt permanent häftämne som trotsar tungdkraften och håller för föremål upp till 13 kg. Monteringstejpen har lång hållbarhet, är väderbeständig och kan därför användas både inom- och utomhus.
Oavsett om du monterar dekorativa hyllor i ditt hem eller organiserar väggen i garage eller förråd, är Scotch-Fix™ Extreme dubbelhäftande monteringstejp det perfekta valet. Monteringstejpen hjälper dig att göra jobbet snabbt och enkelt, helt utan verktyg!

Användningsområden
Scotch-Fix Extreme har en mängd användningsområden, här är några exempel:
Användning inomhus
- Hänga upp föremål, Scotch-Fix™ Extreme Monteringstejp är perfekt för att hänga upp föremål så som krokar och dekorativa hyllor. Monteringstejpen kan hålla upp till 13 kg, vilket gör den till ett starkt och pålitligt alternativ till spikar och skruvar. Använd Scotch-Fix Extreme monteringstejp för att hänga upp tavlor, skyltar eller för att skapa egna väggdekorationer.
- Reparera och montera, använd monteringstejpen för att montera eller reparera till exempel blomkrukor, klädhängare, golvlister m m.
- Montera och organisera, använd monteringstejpen för att montera klädhängare, krokar och förvaring, organisera väggar i garage och förråd.
Användning utomhus
Scotch-Fix™ Extreme Monteringstejp är resistent mot väder och UV-strålning, vilket gör den lämplig för användning utomhus. Den kan till exempel användas för att montera växtstöd, skyltar eller andra föremål på fasader eller uteplatser.

Lämpliga ytor
Denna högpresterande, formbara, permanenta monteringstejp håller för upp till 13 kg och är avsedd för inomhus- och utomhusbruk och passar utmärkt för ytor som för målad gipsvägg, målat/behandlat trä, metall, akryl, slät sten och målad betong.

Fördelar Med Scotch-Fix Extreme dubbelhäftande monteringstejp
- Håller föremål som väger upp till 13 kg, 1 kg/15 cm
- Maximal styrka - Den här starka tejpen ger en suverän, formbar, permanent vidhäftning
- 100 % häftämne, 3M™ avancerad teknik
- Väder- & temperaturbeständig från -40°C till 90°C
- Inga verktyg behövs

Innan montering
Se till att ytorna är jämna, rena och torra för att få bästa fäste.
Egenskaper
Specifikationer
Lagersaldo: 0
Frakt:

Se fler varor

Andra köpte även