Laddar

Spackel

Här har vi samlat olika typer av 2K-spackel avsett för att reparationer av små hål, rostskador och fyllning av små och medelstora ojämnheter på karossdelar.
Du hittar här olika typer av glasfiberspackel, finspackel, polyesterspackel, metallspackel m m.
Läs mer här

Spackel är ett material som används för att fylla i och jämna ut ojämna ytor. Det används ofta för att reparera skador på bilar, som stenskott, bucklor och rost.

Spackel för bilar och andra fordon finns i en mängd olika typer, var och en med sina egna unika egenskaper.

Här hittar du:

Carbonspackel är en typ av spackel som innehåller kolfiberfibrer. Kolfiber är ett starkt och hållbart material som ger spacklet extra styrka och motståndskraft mot stötar.
Carbonspackel används ofta för att reparera stora skador eller bucklor på bilar, båtar och andra fordon. Det kan också användas för att stärka och reparera skadade delar av byggnader och strukturer.

Finspackel är en typ av spackel som har en finkornig konsistens. Det används för att jämna ut ojämnheter i ytor och för att få en slät och perfekt finish. Finspackel används ofta som det sista steget i reparationsprocessen, efter att grovspackel har använts för att fylla i stora skador.

Glasfiberspackel är en typ av spackel som innehåller glasfiberfibrer. Glasfiberfibrerna ger spacklet extra styrka och hållbarhet, vilket gör det till ett bra alternativ för att reparera stora skador eller bucklor.
Glasfiberspackel används ofta för att reparera skador på bilar, båtar och andra fordon. Det kan också användas för att stärka och reparera skadade delar av byggnader och strukturer.

Metallspackel är en typ av spackel som är speciellt utformad för att användas på metallytor. Det är ett kraftfullt verktyg som kan användas för att reparera en mängd olika skador, så som sprickor, hål och rost.

Polyesterspackel är ett starkt och hållbart material som kan användas för att reparera små sprickor, hål och ojämnheter.

Här hittar du de olika spackelvarianterna i 2-komponent vilket betyder det består av två komponenter, en bas och en härdare. Baskomponenten innehåller fyllnadsmedlet, medan härdaren gör att spacklet härdar.
När du använder 2-komponentspackel är det viktigt att läsa tillverkarens instruktioner noggrant innan du börjar. 

Läs mer under varje produkt för mer specifik information om just den produkten. 
Visar 1-11 av 11 artiklar

Produkter