Laddar

Bakljusfärg

Skapa en sofistikerad och anpassad look med toningsfärg för bakljus i sprayformat!
Bakljusfärg i spray ger dig möjligheten att enkelt och smidigt förändra utseendet på dina bakljus. Genom att applicera ett jämnt lager av toningsfärgen ger den din bil en unik och iögonfallande touch. Sprayen är enkel att applicera och fäster på ytan med lätthet, vilket ger dig full kontroll över resultatet!
Toningsfärg för bakljus används främst för bilar som ej är avsedda för vägtrafik som styling, utställningar osv. 

Läs mer här

Toningsfärg till bakljus är en produkt som används för att ändra utseendet på bilens bakljus. Här har vi produkten transparent färgad i röd eller svart, den appliceras på ytan av bakljusen för att ge dem en mörkare eller mer nyanserad ton. Toningsfärger till bakljus är populära för att skapa en anpassad look och kan variera från små förändringar till mer dramatiska utseenden.


Utseendeförändring: Toningsfärgen kan ge bilen en mer sportig eller anpassad look. Det är ett sätt att anpassa bilens utseende enligt din personliga smak.

Olika nyanser: Toningsfilmen finns i röd och svart.

Skydd: Utöver estetiska skäl erbjuder toningsfärgen även skydd för bakljusen mot mindre skador och solens blekande effekter. Det fungerar som en extra barriär mot yttre påfrestningar.

OBS! Toningsfärg är inte godkänt att användas på bilar avsedda för vägtrafik, läs alltid på lagar och regler innan du förändrar utseendet på dina bakljus.
Visar 1-4 av 4 artiklar

Produkter