Laddar
3M

3M Halvmask 4279

Artnr: 4279
730 kr
 
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Produktbeskrivning
3M Andningsskydd 4279 - Hybridandningsskydd för arbete med kemikalier
3M™Andningsskydd för arbete med kemikalier 4279 är ett hybridandningsskydd med halvmask som kan användas tills det blir skadat, igentäppt eller mättat. Andningsskyddet är utrustat med två inandningsventiler, filter med bundet kol och en utandningsventil med lågt motstånd som underlättar andningen.

Användningsområde
Använd 3M™ Andningsskydd 4279 för arbete med kemikalier för lättare andning vid användning av ogräsbekämpningsmedel, pesticider, rengöringskemikalier eller lösningsmedelsbaserade färger. Det underhållsfria andningsskyddet med halvmask kan användas flera gånger -tills det skadas, partikelfiltren har täppts igen eller gasfiltren är mättade. Det är utformat för att ge ABEK1-skydd mot organiska och oorganiska ångor, sura gaser, ammoniak och derivat, samt P3-skydd mot mycket fint damm och olje- eller vattenbaserade sprejmoln. Det är utrustat med dubbla inandningsventiler, stora filter med bundet kol och en utandningsventil med lågt motstånd som gör andning mer komfortabel och minskar motståndet.

Fördelar med 3M andningsskydd 4279
- ABEK1-skydd mot organiska ångor, oorganiska ångor, sura gaser, ammoniak och derivat*.
- Underhållsfritt
- Testat och godkänt enligt europeiska standarder – CE-märkning 0086 (SS-EN 405:2001+A1:2009 FFABEK1P3 R D)
- Dubbla inandningsventiler och stora filter med bundet kol ger en lättare andning och ett minskat motstånd
- Kompatibelt med 3M:s skyddsglasögon och hörselskydd

*Den här produkten skyddar mot vissa organiska gaser och ångor (kokpunkt > +65 °C), sura gaser och ångor, ammoniak och organiska ammoniakderivat i koncentrationer på upp till 10 × WEL eller 1 000 ppm (beroende på vilket som är lägre) samt partiklar i koncentrationer på upp till 20 × WEL

OBS. Användaren ska vara utbildad och ska ha läst hela bruksanvisningen
Egenskaper
Specifikationer
Lagersaldo: 1

Se fler varor

Andra köpte även