Laddar
Autosol

Autosol Waterline Cleaner 500 ml

Rengöringsmedel för missfärgade gelcoatytor vid & under vattenlinjen.
Artnr: 11SK5710
168 kr
Köp 2 st eller fler för 143 kr/st
Köp 4 st eller fler för 135 kr/st
 
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Produktbeskrivning
Autosol Waterline Cleaner - Intensiv, snabbverkande rengöring för båten!
Autosol Waterline Cleaner är en rengöringsprodukt som är speciellt framtagen för att ta bort missfärgningar och gula områden på gelcoatytor under och vid vattenlinjen på båtar.
Autosol Waterline Cleaner är mycket effektiv för missfärgade och gulnade gelcoatytor som annars kan vara mycket svåra att tvätta rent. Använd Waterline Cleaner på de missfärgade ytorna och se hur det bleker ytorna rena på bara ett par minuter!
Vid årlig rengöring av vattenlinjen med Waterline Cleaner behövs minsta möjliga arbete för att bibehålla den ursprungliga lystern och färgen på gelcoaten.

Fördelar med Autosol Waterline Cleaner
- Mycket effektiv, Waterline Cleaner tar snabbt bort envis smuts som annars kan vara svår att få bort.
- Snabbrengöring, Waterline Cleaner bleker ytorna rena på bara några minuter
- Lätt att använda
- Underlättar arbetet att bibehålla ursprungsskicket på båten

Användningsområde
Autosol Waterline Cleaner används för gulnade och missfärgade gelcoatytor vid och under vattenlinjen. Använd Waterline Cleaner på missfärgade ytor som är mycket svåra att tvätta eller polera rena och se hur missfärgningarna bleks på bara ett par minuter! Autosol Waterline Cleaner möjliggör en enkel och snabb rengöring av fiberglas, gelcoat och lackerade båtar. 

Användning
Rengör först ytan med en kraftig vattenstråle. Spraya Waterline Cleaner på den förorenade ytan och låt den verka en stund. Skölj därefter med vatten. Upprepa rengöringsprocessen vid extra envisa föroreningar med hjälp av svamp eller skurborste.
Egenskaper
Specifikationer
Lagersaldo: 1

Se fler varor

Andra köpte även