Laddar
33
Autosol

Tvättpaket

Artnr: autosolcleaning
745 kr / 499 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Produktbeskrivning
  • AUTOSOL® High Performance Wheel Cleaner tar lätt bort envis smuts som inbränt bromsdamm, rester från gummi och tjära plus andra föroreningar från våra vägar. Säker användning på alla stål och lättmetallfälgar, hjulfälgar och navkapslar. Skapar också en Non-stick effekt för att göra framtida rengöring lättare. Den är syrafri och attackerar inte heller ytan runt hjulkanten eller hjulbultarna. Den innovativa flaskan skyddar miljön genom att arbeta utan skadliga drivmedel.


  • Autosol Air Born Rust Remover effektiv flygrostborttagare från Autosol. Löser effektivt bromsdamm och metallpartiklar från lack och fälgar. Sprayas på sval yta, mest effektiv på torr yta. Spolas av helst med högtryck. Borsta vid svår smuts/behov.


  • Autosol Car Shampoo är en stark men skonsam rengöring med en frisk lukt. AUTOSOL® Bilschampo är lämplig för alla lacker, målade och omålade plaster, glasrutor, gummitätningar och metallkomponenter (t.ex. dekorativa kromlister). Lämplig också till strålkastare tillverkade av polykarbonat och för bakljus av PMMA eller perspex. Skyddsskikt så som vax och tätningsmedel påverkas inte av AUTOSOL® Bilschampo.


  • AUTOSOL® WETLOOK TIRE SHINE skyddar och tar hand om alla typer av däck mot uttorkning och försprödning. Ger en långvarig glans under flera veckor och däcken återfår det utseende dom hade som nya!


  • AUTOSOL® RAPID GLOSS DRYER Snabb och effektiv applicering: Spraya helt enkelt på vått fordon och skölj med rent vatten bryter omedelbart vattenfilmen och genererar en hydrofobisk yta. Ingen tidskrävande eftervaxning eller torkning är nödvändig. ”Torka” bara med vatten! Genom att skölja ytan noggrant med en mjuk vattenstråle kan vattnet rinna av som en gardin. Ökar avsevärt glans och färgdjup. Kan användas på alla ytor. Fordonet skyddas i upp till tre månader.
Egenskaper
Specifikationer
Lagersaldo: -9

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även