Bilvårdskit | | Spraycan.se
30
Tvättpaket i gruppen Bilvård hos Spraycan Sweden AB (autosolcleaning)
Tvättpaket
Autosol

Tvättpaket

745 kr / 519 kr
Mer information
Artnr: autosolcleaning
space
Antal:

 • Produktinformation
  • AUTOSOL® High Performance Wheel Cleaner tar lätt bort envis smuts som inbränt bromsdamm, rester från gummi och tjära plus andra föroreningar från våra vägar. Säker användning på alla stål och lättmetallfälgar, hjulfälgar och navkapslar. Skapar också en Non-stick effekt för att göra framtida rengöring lättare. Den är syrafri och attackerar inte heller ytan runt hjulkanten eller hjulbultarna. Den innovativa flaskan skyddar miljön genom att arbeta utan skadliga drivmedel.


  • Autosol Air Born Rust Remover effektiv flygrostborttagare från Autosol. Löser effektivt bromsdamm och metallpartiklar från lack och fälgar. Sprayas på sval yta, mest effektiv på torr yta. Spolas av helst med högtryck. Borsta vid svår smuts/behov.


  • Autosol Car Shampoo är en stark men skonsam rengöring med en frisk lukt. AUTOSOL® Bilschampo är lämplig för alla lacker, målade och omålade plaster, glasrutor, gummitätningar och metallkomponenter (t.ex. dekorativa kromlister). Lämplig också till strålkastare tillverkade av polykarbonat och för bakljus av PMMA eller perspex. Skyddsskikt så som vax och tätningsmedel påverkas inte av AUTOSOL® Bilschampo.


  • AUTOSOL® WETLOOK TIRE SHINE skyddar och tar hand om alla typer av däck mot uttorkning och försprödning. Ger en långvarig glans under flera veckor och däcken återfår det utseende dom hade som nya!


  • AUTOSOL® RAPID GLOSS DRYER Snabb och effektiv applicering: Spraya helt enkelt på vått fordon och skölj med rent vatten bryter omedelbart vattenfilmen och genererar en hydrofobisk yta. Ingen tidskrävande eftervaxning eller torkning är nödvändig. ”Torka” bara med vatten! Genom att skölja ytan noggrant med en mjuk vattenstråle kan vattnet rinna av som en gardin. Ökar avsevärt glans och färgdjup. Kan användas på alla ytor. Fordonet skyddas i upp till tre månader.
 • Leverans och frakt
 • Leveranstid:

Tillbehör

Adams Wash Pad
En fantastisk tvätt pad. Mycket skonsam mot lacken.
172 kr

Se fler varor

Autosol Wash & Wax 500 ml
Det perfekta sättet att rengöra och skydda din bil i ett enkelt steg.
139 kr
Autosol 3in1 for Stainless Steel 250 ml
Rengör, skyddar och ger glans för rostfria ytor.
119 kr

Andra köpte även

Billack i Spray 1K 400 ml
Bättringsfärg för solida och metallic-kulörer.
249 kr
Sprayfärg i NCS & RAL-kulörer
NCS & RAL-kulörer i 3 valfria glanser.
249 kr
Lackstift Billack 20 ml
Lackstift med billack efter ditt fordons unika kulörkod.
159 kr
1K Klarlack Högblank 500 ml
Snabbtorkande 1k klarlack blank för ytor av trä, metall, aluminium, glas, sten och plast.
99 kr