Laddar
Mirka Maskiner

Mirka DEROS II 650 150mm Orbit 5,0

Kompakt och effektiv slipmaskin, 150 mm underlagsplatta
Artnr: MID6504044
7120 kr
 
Beställningsvara
Produktbeskrivning
Mirka DEROS II 650 - Kompakt och lättanvänd slipmaskin för effektiv slipning av alla ytor!
Mirka Deros II är nästa generation Mirka Deros med en mängd förbättringar. Mirka Deros II 650 är en elektirisk oscillerande slipmaskin speciellt utvecklad för en effektiv och dammfri slipning av alla tänkbara ytor. Mirka DEROS II 650 har en 150 mm underlagsplatta och 5,0 mm oscillering. Oscilleringen på 5 mm är den storlek på oscillation som är mest använd, och uppnår en bra balans mellan avverkning och ytfinish varför den lämpar sig väl för allmän slipning.
Mirka Deros II är lättanvänd och kompakt med ledande ergonomi och balanserad känsla, vilket ger en användarkomfort av mycket hög standard. Mirka Deros II möjliggör arbete under långa perioder utan trötthet tack vare dess ergonomiska konstruktion, låg ljudnivå och låga vibrationsvärden. Bluetoothanslutning möjliggör integration med myMirka-appen för vibrationsövervakning.
Med Mirka Deros II kan du enkelt justera sliphastigheten, utöver den lättmanövrerade spaken har Mirka Deros II även tydliga LED-indikatorer på hastighetsreglaget samt en separat på/av-knapp.
Mirka Deros II har en högeffektiv borstlös motor som enkelt klarar svåra jobb och krävande applikationer med bibehållen jämn hastighet.

Fördelar med Mirka DEROS II:
- Ergonomisk, kompakt och användarvänlig
- Lättmanövrerad spak för justering av sliphastighet med tydliga LED-indikatorer för varvtal
- Möjliggör effektiv dammfri slipning
- Högeffektiv och långlivad borstlös motor
- Klarar enkelt svåra jobb och krävande applikationer
- Bluetooth-anslutning och vibrationsövervakning
Egenskaper
Specifikationer
Lagersaldo: 0

Se fler varor

Andra köpte även