Laddar

Grundfärg 1-komponent

Här hittar du våra grundfärger 1 k. 1K-färger används ofta i mindre projekt och i situationer där enklel applicering och snabb torkning är viktiga. 1K grundfärg används som en primer på ytor som ska lackeras. Den skapar en jämn yta, fyller små ojämnheter och hjälper till att förbättra vidhäftningen av det efterföljande färgskiktet. 1k Grundfärg passar perfekt för projekt där ytan som ska målas inte kommer att utsättas för mycket kemikalier och allt för tuff yttre påverkan....
Läs mer här
Fördelar med Grundfärg 1 k.
Enkel Användning: 1K grundfärg är praktisk och lätt att använda eftersom den inte kräver någon blandning av flera komponenter vilket är både enklare och tidssparande.
Primer, Förberedelse: 1K grundfärg används ofta som en primer på ytor som ska lackeras. Den skapar en jämn yta, fyller små ojämnheter och hjälper till att förbättra vidhäftningen av det efterföljande färgskiktet.
Snabb Torkning: Enkomponentsgrundfärger torkar relativt snabbt jämfört med vissa andra lacksystem. Detta kan vara fördelaktigt om du behöver slutföra lackarbetet på kort tid.
Det är viktigt att tänka på att valet av grundfärgstyp beror på det specifika lackarbetet, det önskade resultatet och de förhållanden som arbetet utförs under. Är du osäker? Läs gärna våran grundfärgsguide som du hittar här.
Visar 1-18 av 18 artiklar

Produkter