Laddar

Krom Effekt


Kromeffekt-färg på sprayburk är en populär typ av färg som ger en blank och metallisk yta som liknar krom-metaller.
Kromfärg används främst för dekorativa ändamål på olika material så som trä, metall, plast och keramik inomhus. Kromfärgen ger ett unikt och modernt utseende till föremål och är perfekt att använda till hantverk och dekoration i inomhusmiljö.
Här kan du välja mellan kromfärg med utseendet av guld, koppar och silver.


Läs mer här

Tips på användningsområden för kromfärg


Hantverk: Skapa imponerande hantverk eller konstprojekt genom att använda kromspray på trä, plast, metall, sten eller andra ytor. Supersnyggt på till exempel skulpturer, ramar, skyltar och mycket mer.

Inredning: Använd kromspray för att ge inredningsdetaljer som lampor, ljusstakar, vaser och andra dekorativa objekt en modern och glänsande touch.

Evenemangsdekoration: Använd kromspray för att dekorera föremål för speciella evenemang, som bröllop, fester eller utställningar, där en glansig och modern touch är önskvärd.

Endast fantasin sätter gränser vad gäller användningsområden för din kromeffektspray!Viktigt att tänka på vid användandet av kromeffektspray är att färgen inte är nötningsbeständig eller väderresistent. Avsedd främst för dekorationsmålning. Använd inte färgen på ytor som utsätts för slitage och väderpåverkan. Ej för kranar, handtag och andra utsatta ytor.
Färgen är ej övermålningsbar.

Innan du applicerar kromspray på ett större projekt, se till att öva på en mindre yta för att bli bekväm med appliceringsmetoden och för att säkerställa att du får önskat resultat.

Lycka till med ditt projekt!

Visar 1-3 av 3 artiklar

Produkter