Laddar
3M

3M Halvmask 4255

Skyddsmask mot ångor och skadliga partiklar.
Artnr: 4255
569 kr
 
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Produktbeskrivning
3M Andningsskydd 4255 - Underhållsfritt hybridandningsskydd med halvmask
3M™Andningsskydd för sprutmålning 4255 är ett underhållsfritt hybridandningsskydd med halvmask som kan användas tills det blir skadat, igentäppt eller mättat. Det är utrustat med två inandningsventiler, stora filter med bundet kol och en utandningsventil med lågt motstånd som underlättar andningen.

Användningsområde
Använd 3M™ Andningsskydd för sprutmålning 4255 för en förbättrad andningsförmåga vid sprutmålning, målning med pensel och roller, excenterslipning eller handslipning. Det underhållsfria andningsskyddet med halvmask kan användas flera gånger, tills det skadas, partikelfiltren har täppts igen eller gasfiltren är mättade. Det är utformat för att ge A2-skydd vid yrkesuppgifter runt huset och i trädgården, och P3-skydd mot mellanfint damm och olje-eller vattenbaserade sprejmoln. Det är utrustat med dubbla inandningsventiler, stora filter med bundet kol och en utandningsventil med lågt motstånd som gör andningen mer komfortabel. Testat och godkänt enligt europeiska standarder och är kompatibelt med 3M:s skyddsglasögon och hörselskydd.

Fördelar med 3M Andningsskydd 4255
- A2-skydd mot organiska gaser och ångor, t.ex. lösningsbaserade färger, lim och lösningsmedel för rengöring* P3-skydd mot mycket fint damm och olje- eller vattenbaserade sprejmoln*.
- Underhållsfritt
- Dubbla inandningsventiler och stora filter med bundet kol ger en lättare andning och ett minskat motstånd
- Testat och godkänt enligt europeiska standarder – CE-märkning 0086 (SS-EN 405:2001+A1:2009 FFA2P3 R D)
- Kompatibelt med 3M:s skyddsglasögon och hörselskydd

*Den här produkten skyddar mot vissa organiska gaser och ångor (kokpunkt > +65 °C) i koncentrationer på upp till 10 × WEL eller 5 000 ppm (beroende på vilket som är lägre) samt partiklar i koncentrationer på upp till 20 × WEL

OBS. Användaren ska vara utbildad och ska ha läst hela bruksanvisningen.
Egenskaper
Användningsområden: Kemiska processer , Laboratorier , Sprutmålning
Filtertyp: FFA2P3 R D
Specifikationer
Lagersaldo: 2

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även