Laddar
Autosol

Autosol Rust-Ex 250 ml

Mycket effektiv rostborttagare med unik formula.
Artnr: 11SK4250
136 kr
Köp 2 st eller fler för 116 kr/st
Köp 4 st eller fler för 110 kr/st
 
Leverans:  Tillfälligt slut
Produktbeskrivning

Autosol Rust-Ex - Kraftfull rostborttagare med unik formula!
Autosol Rust-Ex är en högeffektiv rostborttagare som används för att ta bort kraftig korrision, oxidation och beläggningar! Ska du ta bort mycket kraftig korrosion, oxidation (exempelvis rost) och beläggning är Autosol Rust Ex det optimala medlet.
Kombinationen av aktiva kemiska kvalitetsingredienser gör att även de absolut hårdast sittande korroderingarna samt oxideringarna försvinner. Rostborttagaren är även effektiv mot värmemissfärgningar på rostfritt stål. Den unika formulan ser inte bara till att rengöra ytan utan ger också metallytan tillbaka dess naturliga korrosions- och oxidationsmotstånd, något som gör medlet extra väl lämpat för produkter som vistas utomhus mycket.

Lämpliga ytor
Rust Ex lämpar sig väl att använda på de allra flesta mjuka och hårda metaller: rostfritt stål, krom, koppar och mässing.

Enkel appliceringsprocess
Själva appliceringsprocessen är mycket enkel - allt du behöver göra är att applicera medlet med trasa, vänta tio min och sedan torka av medlet samt skölja ytan med vatten.

Observera att effektiviteten hos Autosol Rust Ex gör att det inte lämpar sig för daglig produktrengöring, som glansmedel eller för långsiktigt skydd.

Egenskaper
Specifikationer
Lagersaldo: 0

Se fler varor

Andra köpte även