Bättringsfärg Mazda Lackstift / Sprayfärg i gruppen Bättringsfärg till bil / Bättringsfärg efter bilmärke hos Spraycan Sweden AB (05054-31)
Bättringsfärg Mazda Lackstift / Sprayfärg
Spraycan

Bättringsfärg Mazda Lackstift / Sprayfärg

Artnr: 05054-31

Lagerstatus:

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 
Antal: 

Fyll i dina kulöruppgifter nedan

Registreringsnummer:
?
Färgkod / Kulörnamn:
* ?

Fyll i dina kulöruppgifter nedan

Färgkod / Kulörnamn:
?
Registreringsnummer:
Leveranstid: 
 • Information
 • Bättringsfärg till bil i lackstift

  Lättanvända penselflaskor för att fylla stenskott och mindre skador i bilens lack. Den ena flaskan är fylld med billack som matchar kulören på din bil. Du fyller själv i bilens färgkod och övriga uppgifter som vi efterfrågar här ovan när du beställer.

  Den andra flaskan är fylld med klarlack som skyddar och ger en fin högblank yta. Flaskorna kan användas om och om igen utan att färgen torkar i flaskan. Bättringsfärgen tål alla de kemiska påfrestningarna bilar normalt utsätts för tex. avfettning, bensin, polering, och maskintvätt. 

  Bättringsfärg till bil i spray

  Bättringsfärg i sprayburk efter bilens unika färgkod. Perfekt för att utföra mindre bättringsarbeten på lackskadade bilar. Billacken och klarlacken är anpassade till varandra och ger en riktig hård och tålig lack. Bättringsfärgen tål alla de kemiska påfrestningarna bilar normalt utsätts för tex. avfettning, bensin, polering, och maskintvätt.

   

  Denna produkt med bättringsfärg i spray består av två burkar. Billack och klarlack.

   

  Billacken i sprayburk är en s.k. baslack och utgör själva kulören på bilen. Burken kan du använda om och om igen tills färgen är slut. Du fyller själv i bilens färgkod och övriga uppgifter som vi efterfrågar här ovan när du beställer.

   

  Klarlacken ger en hård och blank yta som skyddar kulören/billacken mot alla de kemiska påfrestningarna bilar normalt utsätts för tex. avfettning, bensin, polering, och maskintvätt. klarlacken är 2-komponent och har egenskaper som liknar de produkter som används vid traditionell billackering med färgspruta. När härdaren i botten på sprayburken aktiverats måste produkten användas inom 24 timmar innan den är förbrukad. På filmen här till vänster kan du se hur man aktiverar härdaren.

   

  Tänk på att en grundfärg kan vara nödvändig beroende på vad du ska göra. Titta gärna i vår grundfärgsguide för att hitta den grundfärg som passar ditt ändamål bäst! Alla våra grundfärger kan användas tillsammans med produkterna ovan.

 • Specifikation
 • Leverans
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Andra köpte även

Touch Up Pensel
Små bättringspenslar för engångbruk. Lämplig för små stenskott
fr. 29 kr
Glasrengöringsmedel 500 ml
Spray för att rengöra vindrutor och speglar.
59 kr 90 kr
Köp!
Info
Autosol Leather & Alcantara Promo Pack 500 ml + 50 ml
179 kr
Köp!
Info
Logga in