Laddar
3M

Scotch Brite Slipduk Grå 152 x 228mm

Mjuk och följsam slipduk, Ultrafin
Artnr: 7448
42 kr
 
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Produktbeskrivning
Scotch Brite slipduk Grå - En allsidig och effektiv slipduk för ömtåliga ytor
Här hittar du en ultrafin och följsam slipduk för rengöring, slipning och polering av ömtåliga ytor. Scotch-Brite Grå slipduk innehåller icke repande slippartiklar. Den grå slipduken passar utmärkt för polering och mattering före lackering men även för att slipa en yta utan repbildning.
Tack vare att slipduken är mycket flexibel och följsam fungerar den utmärkt på runda former och profiler och gör det lätt att nå svåråtkomliga ytor.
Scotch-Brite slipduk liknar stålull, men den här produkten trasas inte sönder, rostar inte och lämnar inga flisor efter sig.
Non-woven materialet levererar konsekvent resultat under produktens hela livslängd.

Användningsområde
Scotch-Brite Grå är effektiv vid träarbete, för att bearbeta före målning eller slipa mellan strykningar. Det är en universalprodukt för handbearbetning och slutbearbetning på metall, trä och andra material. Scotch-Brite slipduk Grå jämnar ut märken på oregelbundna ytor, utan att förändra arbetsstycket.

Fördelar med Scotch-Brite slipduk Grå
- Följsam och flexibel: Den grå Scotch Brite slipduken är tillverkad av ett mjukt och följsamt material som gör den lätt att använda på ojämna och böjda ytor
- Ultrafin: Slipduken har en finkornighet som gör den perfekt för lättare slipning, rengöring och polering. Den lämnar inte synliga repor på ytan.
- Slitstark: Tack vare sin robusta konstruktion har duken en lång livslängd och kan användas för många olika projekt.
- Mångsidig: Kan användas för både slipning och rengöring.
- Skonsam: Lämnar inte synliga repor på ytan.
Egenskaper
Specifikationer
Lagersaldo: 21

Se fler varor

Andra köpte även