Laddar

Polertrissor

Polerrondeller eller polertrissor är oumbärliga verktyg inom ytbehandling och polering. De används i kombination med polermaskiner och polermedel för att ge en jämn och högkvalitativ finish på olika material. Oavsett om det är metall, glas, trä, lack eller plast, möjliggör polerrondeller förbättring av ytan genom att avlägsna repor, ojämnheter och oxidation.
Utforska vårat sortiment av polerrondeller/trissor i olika material och storlekar för att hitta den perfekta polerrondellen för ditt specifika projekt och uppnå en professionell finish varje gång!
Läs mer här
Den varierade konstruktionen av polerrondeller inkluderar olika material som ull, foam och syntetiska fibrer, vilket möjliggör anpassning efter specifika behov.
Polertrissorna finns i olika storlekar och olika hårdhet. Välj en hård skumtrissa eller ullhätta för grövre poleringsarbeten som avverkning/repbortagning. En medium eller mjuk skumtrissa för lättare repor och slutfinish.
Fördelarna med polerrondeller sträcker sig över olika branscher, inklusive fordonsindustrin, träbearbetning, metallbearbetning och båtunderhåll. Dessa verktyg ger inte bara en estetiskt tilltalande yta utan kan också förbättra materialens hållbarhet och skydda dem från framtida skador.
Oavsett om du är en professionell yrkesman eller en hobbyfixare, är polerrondeller ett mångsidigt verktyg som tar dina ytor till nästa nivå!
Visar 1-10 av 10 artiklar

Produkter